Να ένας επιπλέον πολύ καλός λόγος να πάρεις Σημερινή την Κυριακή

Το Economy Today, το μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο εργαλείο επιχειρηματικής επικοινωνίας, εκδίδει για πρώτη φορά την συλλεκτική ετήσια έκδοση αφιερωμένη στην ΕΚΕ, η οποία περιλαμβάνει τις σημαντικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα, αλλά και το έργο που επιτελούν.

 


Article featured image
Article featured image

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ) αποτελεί σημαντικό κομμάτι δραστηριότητας κάθε σύγχρονης επιχείρησης, με γνώμονα τον σεβασμό στον άνθρωπο, στην κοινωνία και στο περιβάλλον, και έτσι ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις υιοθετούν τις αρχές της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας. Ως μία από τις πλέον σύγχρονες προτάσεις στον χώρο της επικοινωνίας, του marketing και της διοίκησης επιχειρήσεων, η ΕΚΕ προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο λειτουργίας των οργανισμών, μέσω της συμπερίληψης ηθικών και κοινωνικών επιδιώξεων, πέρα από τους καθαρά οικονομικούς στόχους.

Η έκδοση περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συνεντεύξεις και πληροφορίες για την ΕΚΕ στην Κύπρο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ιστορική αναδρομή για την ΕΚΕ, συνεντεύξεις του προέδρου του CSR Cyprus, Δρος Αλέξανδρου Αντωναρά, και της διευθύντριας Προγραμματισμού της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Συντονισμού και Ανάπτυξης, Γεωργίας Χριστοφίδου, πολυσέλιδο ρεπορτάζ σχετικά με την ΕΚΕ στην Κύπρο και στην υπόλοιπη Ε.Ε., δηλώσεις από τις εργοδοτικές οργανώσεις για το πώς μπορεί να αναπτυχθεί ο θεσμός της ΕΚΕ, άρθρο για τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης που περιλαμβάνονται στην «Ατζέντα 2030», και παρουσιάσεις των Κυπριακών εταιρειών που δραστηριοποιούνται ενεργά στον τομέα της ΕΚΕ στην Κύπρο, καθώς και του έργου τους.

Παρουσιάζει η ΟΠΑΠ Κύπρου.

Το Economy Today και η συλλεκτική έκδοση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κυκλοφορεί με τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής σε προνομιακή τιμή αλλά και μόνο του στα περίπτερα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ