Πρόσεξες την (προσωρινή) αλλαγή που έγινε στο Instagram;

Φαίνεται πως η δημοφιλής πλατφόρμα ετοιμάζεται για αλλαγές και μας προετοιμάζει με δόσεις.

 


Article featured image
Article featured image

Όταν το πνεύμα των Χριστουγέννων επηρεάζει τους εργαζόμενους σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, τότε αυτά παθαίνεις.

Μίνι πανικό προκάλεσε η απόφαση των εργαζομένων στο Instagram να δοκιμάσουν μια μικρή αλλαγή στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες που το αντιλήφθηκαν να προβαίνουν σε παράπονα και αντιδράσεις.

Το πρόβλημα προέκυψε όταν οι χρήστες που έμπαιναν στους λογαριασμούς τους, αντί για το κλασσικό up and down scroll, έπρεπε να αλλάζουν το newsfeed τους δεξιά και αριστερά.

Μια αλλαγή που κάθε άλλο παρά ευχάριστη ήταν για τους χρήστες, οι οποίοι αμέσως αντέδρασαν και άρχισαν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει.

Λίγο αργότερα, και αφού το πράγμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις, το Instagram επέστρεψε στην κανονική του ροή με τον Adam Mosseri, επικεφαλής του Instagram, να απαντάει στους παραπονούμενους, μέσω Twitter, ότι το χαρακτηριστικό οριζόντιας κύλισης «υποτίθεται ότι θα ήταν μια πολύ μικρή δοκιμή που κατά λάθος έγινε πιο μαζική».

Στη συνέχεια απολογήθηκε και ζήτησε από τους χρήστες που είχαν πρόβλημα με την εφαρμογή απλά να κάνουν επανεκκίνηση. «Συγγνώμη για τη σύγχυση. Πάντα δοκιμάζουμε νέες ιδέες, συνήθως με πολύ μικρότερο αριθμό ανθρώπων», κατέληξε.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ