Η IKEA στηρίζει κοινοτικά νηπιαγωγεία σε όλη την Κύπρο

Από τον Δεκέμβριο του 2017 η ΙΚΕΑ υλοποιεί το πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Σταθμοί Χαράς», μέσω του οποίου στηρίζει Κοινοτικά Νηπιαγωγεία σε όλη την Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

Τον Νοέμβριο του 2018, η ΙΚΕΑ παρέδωσε και την τελευταία ανακαινισμένη κοινοτική αίθουσα γι’ αυτή τη χρονιά. Την αίθουσα του Δημόσιου & Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Έμπας. Με τον εξοπλισμό που πρόσφερε η ΙΚΕΑ, ο σταθμός μετατράπηκε σε έναν ζεστό, λειτουργικό, φιλόξενο και ασφαλή χώρο, όπου τα παιδιά απολαμβάνουν αυτό ακριβώς που χρειάζονται: όμορφες, δημιουργικές και χαρούμενες στιγμές.

Κάθε νηπιαγωγείο που εντάσσεται στο πρόγραμμα επιλέγεται από το Υπουργείο Παιδείας και γίνεται μελέτη από τους έμπειρους διακοσμητές της ΙΚΕΑ, σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς, προκειμένου να επιλεχθούν οι ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των νηπιαγωγείων.

 

 

Μέχρι σήμερα η ΙΚΕΑ έχει εξοπλίσει και διαμορφώσει, με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό, τις κοινοτικές αίθουσες των Δημόσιων & Κοινοτικών Νηπιαγωγείων Αγίου Στυλιανού Λακατάμειας,  Πολεμίου, Καϊμακλίου και Λεμεσού Η’-Ομόνοιας, όπου πλέον παιδάκια ηλικίας 3 έως 6 ετών περνούν ποιοτικό χρόνο σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, ικανό να τα εμπνεύσει.

 

 

Η ΙΚΕΑ πιστεύει ότι τα παιδιά είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο. Γι’ αυτό υπόσχεται να συνεχίσει την προσπάθεια ώστε να τους εξασφαλίσει μια καλύτερη καθημερινή ζωή. Για το 2019 η ΙΚΕΑ έχει προγραμματίσει να διαμορφώσει και άλλες κοινοτικές αίθουσες νηπιαγωγείων, δίνοντας έτσι χαρά σε περισσότερα παιδιά.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ