Ο Αντώνης, η Ιωάννα, ο Τζων, ο Robavine και η Αγάθη εξομολογούνται ιστορίες μίσους που βίωσαν

Μίσος γιατί τους ζήλευαν, μίσος γιατί ήταν διαφορετικοί και μίσος γιατί μάχονταν για το διαφορετικό.

 


Article featured image
Article featured image

5 πραγματικές ιστορίες ανθρώπων που βίωσαν το μίσος, αλλά επέλεξαν να μοιράσουν αγάπη.

Στα βίντεο που ακολουθούν, πρόσωπα αναγνωρίσιμα και μη, μιλούν on camera για την απομόνωση, το μίσος, τον φθόνο, την πίεση και την περιθωριοποίηση που βίωσαν και πώς όλες αυτές οι συμπεριφορές τους ενδυνάμωσαν, τους έκαναν πιο αποφασιστικούς και σίγουρους για τον εαυτό τους, κυρίως, όμως, τους έδωσαν ώθηση για να μοιράσουν αγάπη.

Ο Αντώνης Γεωργαλλίδης, ο Τζων Τζακ Θεοφάνους, η Ιωάννα Θεοδώρου, ο Robavine Azangu και η Αγάθη Χαραλάμπους βγαίνουν μπροστά και μοιράζονται με τον κόσμο, τις δικές τους ιστορίες μίσους.

Πρώτο βίντεοΗ Absolut εδώ και χρόνια, γράφει τη δική της ιστορία σηματοδοτώντας τη γιορτινή περίοδο μέσα από δυο συλλεκτικές φιάλες. Με αυτό τον άκρως δημιουργικό τρόπο, η Absolut βρίσκει ευκαιρία κάθε χρόνο να αναδείξει έμπρακτα τον πυρήνα των «πιστεύω» της, για έναν πιο ανοιχτό κόσμο προωθώντας την ισότητα, την ελεύθερη έκφραση και την υπεράσπιση του δικαιώματος όλων να αγαπούν και να αγαπιούνται χωρίς φόβο.

  

Φέτος, για τη δημιουργία της νέας συλλεκτικής φιάλης, η Absolut καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, έδωσε το παρών της σε χώρες απ’ όλο τον κόσμο, όπου διεξήχθησαν διάφορες εκδηλώσεις με θέμα τον ρατσισμό, την ομοφοβία, την ξενοφοβία και γενικότερα τις κοινωνικές διακρίσεις, παίρνοντας κυριολεκτικά το μελάνι, από εκατοντάδες μηνύματα φανατισμού και διακρίσεων από τοίχους, πλακάτ και δρόμους. Χρησιμοποιώντας ειδική τεχνολογία, το μελάνι που λήφθηκε από αυτά τα μηνύματα μίσους, έτυχε ειδικής επεξεργασίας στο Absolut Lab στη Σουηδία και επαναχρησιμοποιήθηκε στην αποτύπωση ενός μηνύματος αγάπης στη νέα συλλεκτική μπουκάλα.


Το νέο μπουκάλι, το οποίο είναι φτιαγμένο από 70% ανακυκλωμένο γυαλί, φιλοξενεί τη λέξη «αγάπη» σε 16 διαφορετικές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής.
Με αυτή την ενέργεια, η Absolut κατάφερε να μετατρέψει στην κυριολεξία, το μίσος… σε αγάπη. Το νέο μπουκάλι, το οποίο είναι φτιαγμένο από 70% ανακυκλωμένο γυαλί, φιλοξενεί τη λέξη «αγάπη» σε 16 διαφορετικές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής και έχει ήδη λανσαριστεί στην κυπριακή αγορά.Η  Absolut Cyprus, εμπνευσμένη από αυτή την παγκόσμια δράση μετατροπής των μηνυμάτων μίσους σ’ ένα κύμα αγάπης, δημιούργησε μια δική της υποστηρικτική ενέργεια υποκίνησης, ετοιμάζοντας σειρά από βίντεο που έχουν στόχο να ρίξουν φως στο πρόβλημα της κοινωνικής βίας και να υποκινήσουν ενεργά το κοινό στη διάδοση της αγάπης.

Δεύτερο βίντεο με τη συνέχεια


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ