Άνδρες απ’ όλη την Ελλάδα ποζάρουν (ξανά) γυμνοί για το Greeks Come True

Το άρθρο περιέχει γυμνό

 


Για 3η χρονιά το ημερολόγιο που τιμά την ανδρική ελληνική ομορφιά, επιστρέφει με άνδρες αθλητές να ποζάρουν γυμνοί στον φωτογραφικό φακό του Βαγγέλη Κύρη.

Ένα project που προκάλεσε αίσθηση όταν πρωτοεμφανίστηκε ένεκα των τολμηρών γυμνών του, επανέρχεται το 2019, ακόμη πιο καυτό και προκλητικό.

Αυτή τη χρονιά θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τοπία της ορεινής Ελλάδας καθώς φυσικά και τους αγαπημένους σας Έλληνες, φωτογραφημένους για δεύτερη συνεχή φορά, από τον παγκοσμίου φήμης φωτογράφο, Βαγγέλη Κύρη.

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του νέου ημερολογίου, θα ανακαλύψετε δεκαπέντε επαγγελματίες και μη, άνδρες αθλητές, να ποζάρουν  ολόγυμνοί με φόντο ένα αυθεντικό Ελληνικό αγρόκτημα, καλά κρυμμένο ανάμεσα σε παρθένα δάση και απόκρημνα  νερά.

Κάθε εικόνα αποτυπώνει τις ιδιαίτερες και ενίοτε δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες  πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση, καθώς την ηρεμία μιας τυπικής καλοκαιρινής μέρας διέκοψε μια ξαφνική καταιγίδα που εξανάγκασε αρκετούς από τους Έλληνες να την αντιμετωπίσουν τελείως εκτεθειμένοι, με μόνο σύμμαχο, το σώμα τους.

 Μέσα από την ανατρεπτική ματιά του Βαγγέλη Κύρη προκύπτει ένα πραγματικά συγκλονιστικό θέαμα  που αναβιώνει τον βουκολικό τρόπο ζωής αλλά επαναπροσδιορισμένο με έναν σύγχρονο ρομαντισμό και πρωτόγνωρο αισθησιασμό που υπόσχεται να σας εξάψει το ενδιαφέρον.

Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας ημερολόγιο για το 2019 με μια απλή επίσκεψη στο επίσημο Greeks Come True store μέσω της ιστοσελίδας.

 

 


Σχετικα

Το Τμήμα Δασών πήρε θέση για όσα έγιναν στα κρατικά δάση «Γιαλιά» και «Μαυραλής»

Η εικόνα που δάκρυσε, οι ρωγμές στους τοίχους και η διαμαρτυρία των κατοίκων σε κεντρικό δρόμο

Ένας τύπος στη Λεμεσό κάνει jogging έχοντας έναν φρέσκο ανανά στο κεφάλι

Εσύ θα έδινες την πιστωτική σου κάρτα σε έναν άστεγο;

Γνωρίζεις για την Παγκόσμια Ημέρα Μετεωρολογίας;

Η λέξη OK καταγράφηκε για πρώτη φορά σαν σήμερα