Κάποιοι το έχουν τερματίσει με τον «χριστουγεννιάτικο» στολισμό τους

Σάλος με τον στολισμό σε σχήμα ανδρικού μορίου, έξω από σπίτι φοιτητών. Μπορεί αυτοί να το διασκεδάζουν, οι κάτοικοι όμως της περιοχής έχουν ξεσηκωθεί.

 


Article featured image
Article featured image

«Ήταν μεγάλο σοκ, για να είμαι ειλικρινής. Να περπατάς αμέριμνος και να βλέπεις αυτό το τεράστιο πέος στον τοίχο. Τα φώτα έπαιζαν μες στη μούρη σου και δεν μπορείς να τραβήξεις το βλέμμα σου αλλού. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό κάτι τέτοιο. Γνωρίζω ότι οι νεαροί θα το διασκεδάζουν, αλλά είναι βαθιά προσβλητικό και δείχνει έλλειψη σεβασμού», δήλωσε σοκαρισμένος ο 53χρονος Στίβεν Μπέιλι στην τοπική εφημερίδα «The Reading Chronicle».

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα, πολλά σπίτια και άλλα υποστατικά συναγωνίζονται για τον πιο εντυπωσιακό στολισμό και φωτισμό. Κάποιοι, όπως πάντα, το τερματίζουν, όπως καλή (ή κακή) ώρα οι φοιτητές στο Ρέντινγκ της Νότιας Αγγλίας.

Σκέφτηκαν, ίσως να πρωτοτυπήσουν, αλλά με τον εντελώς λάθος, εξ ου και δημιούργησαν στο σπίτι όπου συγκατοικούν ένα installation από λαμπιόνια που παραπέμπει σε πέος.

Οι κάτοικοι και οι συχνοί διαβάτες της οδού Έρλινγκ ξεσηκώθηκαν από τον στολισμό, αφού όπως λένε η πράξη αυτή δείχνει έλλειψη σεβασμού.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ