Η νέα βιβλιοθήκη του Public στο Nicosia Mall είναι εντυπωσιακή

Δεν χρειάζεται να πεις πολλά, όταν η εικόνα μιλάει από μόνη της.

 


Article featured image
Article featured image

Η βιβλιοθήκη του έκτου και πιο εντυπωσιακού Public στην Κύπρο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

Ένα κατάστημα διαφορετικό από κάθε άλλο Public, εγκαινιάζει η γνωστή αλυσίδα στο νέο εμπορικό κέντρο Nicossia Mall. Πρόκειται για το 6ο κατά σειρά κατάστημα της αλυσίδας στη Λευκωσία το οποίο εντυπωσιάζει για την ξεχωριστή δομή και το μοναδικό design του. Η ομάδα του Public ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο προκειμένου να δημιουργήσει ένα από τα πιο όμορφα καταστήματα στην Ευρώπη.

Στους ευρύχωρους διαδρόμους του Public στο The Mall Nicosia και στα ειδικά διαμορφωμένα τμήματα  ο επισκέπτης μπορεί επίσης να περιπλανηθεί και να απολαύσει την τεράστια γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού όπως tablets, smartphones, τηλεοράσεις, action cameras, βιβλία, παιχνίδια, σχολικά είδη, χαρτικά και γραφική ύλη, ταινίες, μουσική και video games.

 Ειδικότερα, στο νέο Public τα προϊόντα πολιτισμού και ψυχαγωγίας αποκτούν προεξέχοντα ρόλο. Στο χώρο δεσπόζει μια επιβλητική βιβλιοθήκη ύψους 9 μέτρων, μοναδική σε εμπορικό κατάστημα όχι μόνο στην Κύπρο αλλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η οποία φιλοξενεί πάνω από 15.000 επιλεγμένους τίτλους  και συνολικά περισσότερα από 150 χιλιάδες βιβλία. Την παρουσία της βιβλιοθήκης συμπληρώνει το αναγνωστήριο (reading lounge) που προσκαλεί τον επισκέπτη να διαβάσει, να μελετήσει και να εξερευνήσει μια επιμελημένη, όσο και εντυπωσιακή, συλλογή βιβλίων.

Η δομή του νέου καταστήματος αντανακλά τη φιλοσοφία των καταστημάτων Public να λειτουργούν τα βιβλιοπωλεία τους ως εστίες φιλαναγνωσίας και σημεία αναφοράς για τους απανταχού λάτρεις του βιβλίου. Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας τους στην Κύπρο και με στόχο να συμμετέχουν ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της Κύπρου, τα Public φιλοξενούν συστηματικά παρουσιάσεις βιβλίων, συγγραφείς και δημιουργικά εργαστήρια, ενώ έχει υλοποιήσει μια σειρά από δράσεις που προωθούν τη συνήθεια της ανάγνωσης. Μια τέτοια πρωτοβουλία είναι το Βιβλίο των Σχολείων, μια έκδοση που δημιούργησαν μαθητές δημοτικών σχολείων με την καθοδήγηση του συγγραφέα παιδικών βιβλίων Γιώργου Δ. Λεμπέση.Τι μπορείς να βρεις στο νέο κατάστημα

• Ειδικό χώρο παιχνιδιού για παιδιά, ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Κυρίαρχο στοιχείο του χώρου αποτελεί ένα μεγάλο δέντρο «στις ρίζες» του οποίου οι μικροί φίλοι των Public μπορούν να ψυχαγωγηθούν δημιουργικά, δίνοντας χρόνο στους γονείς να κάνουν τις αγορές τους.

• Ειδικά διαμορφωμένο χώρο TV όπου ο επισκέπτης θα δοκιμάσει όλες τις νέες τεχνολογίες στις τηλεοράσεις για να επιλέξει αυτή που καλύπτει τις ανάγκες του. Επιπλέον, μόνο στο νέο Public στο Nicosia Mall και σε αποκλειστικότητα στην Κύπρο, θα βρει τη μοναδική Samsung QLED75” 8K για να δει τι σημαίνει στην πράξη η χρήση της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence).

• Ειδική σηματοδότηση των χώρων για να μπορεί κάθε επισκέπτης να βρίσκει εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητά και ψηφιακή σήμανση (digital signage) με φωτεινές πινακίδες πίσω από τα ταμεία.

 • Ξεχωριστούς χώρους στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας στους οποίους ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει πώς συνδέονται μεταξύ τους οι συσκευές των ecosystems της Samsung και Χiaomi μέσω IOT (internet of things).

• Την πληρέστερη γκάμα προϊόντων Apple στην Κύπρο, όπως iPhones, MacBooks, iPads και δεκάδες αξεσουάρ.

• Gaming Zones, όπου οι gamers όλων των ηλικιών μπορούν να δοκιμάσουν τις αγαπημένες τους κονσόλες και ηλεκτρονικά παιχνίδια, ενώ υπάρχει ειδικό τμήμα αφιερωμένο στα gaming laptops.

• Πλήρη γκάμα προϊόντων ήχου από απλά ακουστικά μέχρι πολυβραβευμένα συστήματα ήχου υψηλών προδιαγραφών από τα μεγαλύτερα brands όπως  ose/B&O/Marshall/Jbl κ.α.

• Νέα κατηγορία home με προϊόντα προσωπικής φροντίδας και μικροσυσκευές (personal care/home appliances) που θα κάνουν το smart living πραγματικότητα. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ