Ο Σιλβέστερ Σταλόνε (άλλως Ράμπο) ανέβασε βίντεο, λίγο πριν το αναμενόμενο come back του

Ο 72χρονος, πλέον, Ράμπο επιστρέφει δριμύτερος με την 5η και τελευταία (ελπίζουμε) ταινία του.

 


Article featured image
Article featured image

Επιγραμματικά να πούμε, ότι παρόλο που ο ηθοποιός είχε δηλώσει το 2016 ότι σκόπευε να αποσύρει τον χαρακτήρα που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «First Blood» του 1982, στη συνέχεια στο «Rambo: First Blood Part II» (1985), στο «Rambo III» (1988) και στο «Rambo» του 2008, τελικά λύγισε στις πιέσεις και αποφάσισε να επιστρέψει στο ρινγκ με μια ένα ταινία, την 5η στη σειρά τον «Rambo: Last Blood».

Σύμφωνα με άρθρο του Daily Screen, η πέμπτη ταινία της σειράς τον βρίσκει «να ζει σε ένα ράντσο στην Αριζόνα, όπου υποφέρει από μετατραυματικό στρες και δουλεύει περιστασιακά όπου μπορεί. Όταν μια παλιά οικογενειακή φίλη τον ενημερώνει ότι η κόρη της εξαφανίστηκε στο Μεξικό, όπου είχε πάει για ένα πάρτι, ξεκινάει μαζί της για να την βρει. Εκεί ανακαλύπτει ότι είναι μπλεγμένη σε ένα κύκλωμα εμπορίας λευκής σαρκός. Συνεργάζεται με έναν δημοσιογράφο του οποίου η ετεροθαλής αδελφή έχει επίσης απαχθεί και προσπαθεί να σώσει τα κορίτσια και να συλλάβει τον αρχηγό του κυκλώματος».

Ο 72χρονος πλέον Stallone, εδώ και καιρό εκπαιδεύεται σκληρά για τη μεγάλη του επιστροφή, ενώ όπως μας ενημέρωσε μέσα από βίντεο στο Instagram, τους τελευταίους δύο μήνες όλη η ομάδα της ταινίας βρισκόταν στη Βουλγαρία για συνεχή γυρίσματα. Πλέον, όπως αναφέρει ο Σταλόνε, μπορεί να ξεκουραστεί για τα καλά. Πάντως, αν έχεις αγωνία, η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους κάποια στιγμή μέσα στο 2019. 
 


 

 


 

  

 


It’s a long long road that has been traveled ... thank you for the support...

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on 


 

 


 

  


Three more days ago!!!#rambo5

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ