Οι Κύπριοι ό,τι τρώνε το ποστάρουν στο Instagram [25 λαχταριστές εικόνες]

Μπήκαμε, ψάξαμε και ανακαλύψαμε τι τρώνε οι Κύπριοι, μέσα από τα σχετικά hashtags στο Instagram και φυσικά μας άνοιξε η όρεξη.


Το βλέπεις παντού, είναι κάτι σαν κολλητικός ιός που εξαπλώνεται με ρυθμούς επιδημίας και σίγουρα όλοι το έχουμε κάνει έστω και μια φορά.

Μόλις ο σερβιτόρος φέρει το φαγητό ή το ποτό το τραπέζι, το στήνεις και το στιλιζάρεις κατάλληλα, το φωτογραφίζεις και έπειτα το ανεβάζεις στο Instagram με τα κατάλληλα φίλτρα και hashtags για να αρχίσουν τα like να κινούνται. Έπειτα, μπορείς να απολαύσεις αυτό που παράγγειλες.

Χωρίς να έχουμε σκοπό να εμβαθύνουμε στις αιτίες που προκαλούν αυτή την ανάγκη, μπήκαμε στο Instagram και ψάξαμε να βρούμε όλα αυτά τα πιάτα που ανεβάζουν οι Κύπριοι στους λογαριασμούς τους.

Και επειδή μας άνοιξε η όρεξη, θα το κάνουμε κάθε εβδομάδα γι’ αυτό αν θες να δεις και το δικό σου πιάτο να παίζει στη CITY φρόντισε σε κάθε σου ανάρτηση να βάζει το #CitY_MASA.   Aν θες να δεις και το δικό σου πιάτο να παίζει στη CITY φρόντισε σε κάθε σου ανάρτηση να βάζει το #CitY_MASA.   Aν θες να δεις και το δικό σου πιάτο να παίζει στη CITY φρόντισε σε κάθε σου ανάρτηση να βάζει το #CitY_MASA. 


Σχετικα

Εργαστήρι σπέρματος ταύρων πήρε φωτιά και η πόλη «ντύθηκε» στα λευκά

Το Σάββατο (21/9) κάτι πολύ ενδιαφέρον θα γίνει στο The Mall of Cyprus

«Πνάσε. Ούλλα εννά παν καλά»

5 εικόνες από τους κυπριακούς δρόμους που θα ζήλευε ακόμα και ο τύπος με τη φόρμουλα

Ρώσοι ιερείς πετούσαν αγίασμα από αεροπλάνο για να σώσουν τον κόσμο από εθισμούς και περιστασιακό σεξ

Η ανακοίνωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα social media (που ξάφνιασε)