Από υπέρβαρος ασφαλιστής μεταμορφώθηκε σε fit μοντέλο

Χρειάστηκαν μόνο λίγα χρόνια γυμναστικής και μερικές τρίχες στο πρόσωπο

 


Article featured image
Article featured image

Μπορεί να ακούγεται κλισέ και πολυφορεμένο, ωστόσο η φράση «όταν θέλεις κάτι πολύ, μπορείς να το καταφέρεις», στην περίπτωση του 33χρονου ασφαλιστή Gwilym Pugh, βρήκε πλήρη εφαρμογή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας μπαρμπέρης του πρότεινε να αφήσει μούσι ώστε να ταιριάζει περισσότερο στο folk συγκρότημα που είχε με τους φίλους του. Ο 33χρονος Gwilym Pugh ήταν ένας ασφαλιστής, ο οποίος δούλευε πολλές ώρες από το σπίτι και ζύγιζε περί τα 127 κιλά.  «Εκείνη την εποχή, είχα παραπάνω κιλά, εργαζόμουν 12 ώρες την ημέρα και υπέφερα από τραυματισμούς που σημαίνει πως δεν είχα καθόλου χρόνο για γυμναστική», θυμάται.

Το γεγονός πως δούλευε τόσες πολλές ώρες και από το σπίτι, τον έκανε να ζυγίζει 127 κιλά, πράγμα που άλλαξε όταν γνώρισε έναν μπαρμπέρη που τον παρότρυνε να αφήσει μούσι και μαλλιά.

 



 

Με αφορμή τις τρίχες που έβγαιναν σιγά σιγά, ο Gwilym ξεκίνησε να προσέχει τη διατροφή του και σιγά σιγά έπαψε να εργάζεται ως ένας υπάλληλος γραφείου. «Ήταν το καλύτερο πράγμα για την υγεία μου αφού σταμάτησα να κάθομαι για περίπου 9 έως και δέκα ώρες ημερησίως» αναφέρει ο ίδιος. Κατάφερε να χάσει 40 κιλά σε πέντε χρόνια και το διάστημα αυτό, μάκρυνε το μούσι του και ξεκίνησε να αναρτά φωτογραφίες στο Instagram.

Σήμερα, έχει υπογράψει με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων και έχει συνεργαστεί με εταιρείες - κολοσσούς όπως η Vans, η Bud Light και η Diesel, ενώ είναι και το πρόσωπο της σειράς ξυρίσματος που έχει λανσάρει ο David Beckham, House 99.



Με πληροφορίες από CNN GREECE 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ