Γιατί προκάλεσε αντιδράσεις η εμφάνιση της Kate Middleton;

Η αγαπημένη Δούκισσα των Βρετανών, αυτή τη φορά φαίνεται πως έπεσε σε ατόπημα. 

 


Article featured image
Article featured image

Από την πρώτη της εμφάνιση στο πλευρό του Πρίγκιπα William κέρδισε τις εντυπώσεις και φυσικά την αγάπη και τη συμπάθεια όχι μόνο του βρετανικού λαού, αλλά και όλου του κόσμου. 

Σχεδόν κανείς δεν τολμούσε να την κακολογήσει, ούτε και να γράψει άσχημο σχόλιο γι’ αυτήν, αφού σε κάθε της δημόσια εμφάνιση ο χαρακτήρας και η στάση της δεν άφηνε πολλά περιθώρια αμφισβήτησης και κριτικής.

Εντούτοις η τελευταία της εμφάνιση στα κινηματογραφικά βραβεία BAFTA, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, φαίνεται να παραπάτησε σε στιλιστικό ατόπημα, όχι τόσο αισθητικό, όσο σημειολογικό.

Παρά το κάλεσμα προς όλους και κυρίως τις διάσημες κυρίες που θα παρευρίσκονταν στην τελετή, να φορέσουν μαύρα ρούχα ως διαμαρτυρία για τα συνεχόμενα κρούσματα σεξουαλικής παρενόχλησης στη βιομηχανία του θεάματος, η Middtleton, προτίμησε να μείνει αμέτοχη επιλέγοντας να φορέσει αυτό που εκείνη ήθελε.

Αντί λοιπόν μαύρου φορέματος, επέλεξε μια μακριά αέρινη κυπαρισσί τουαλέτα με εντυπωσιακό βαθύ ντεκολτέ. Όπως ήταν αναμενόμενο, η εμφάνισή της αυτή, δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από τον τύπο, ούτε από τα social media, συγκεντρώνοντας μάλιστα πληθώρα αρνητικών σχολίων.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ