Περίμενε στα σκαλιά της εκκλησίας τη νύφη αλλά τελικά του ήρθε κάτι άλλο

Περιμένεις με αγωνίας να φανεί. Σε λούζει κρύος ιδρώτας. Αναρωτιέσαι αν όλα θα πάνε καλά, αν πήρες τη σωστή απόφαση, αν πρέπει να εξαφανιστείς. Αλλά όχι, μέσα σου το ξέρεις ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής σου.

 


Article featured image
Article featured image

Και όσο περιμένεις στα σκαλιά της εκκλησίας και σκέφτεσαι αυτά, ξαφνικά ακούς κορναρίσματα και από τη γωνιά ξεπροβάλλει το νυφικό αυτοκίνητο και μέσα αυτή.

Κατεβαίνει και το πέπλο καλύπτει το πρόσωπό της, σε πλησιάζει με αργά βήματα, ανεβάζεις το πέπλο για να της δώσεις το φιλί και αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι αυτή.

Το περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο της Κρήτης και το «άτυχο θύμα» ήταν ο Δημήτρης, ο οποίος αντί την αγαπημένη του Στέλλα, είδε με το νυφικό τον κολλητό του Μανώλη, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους φίλους του, του ετοίμασαν μια απίστευτη φάρσα.

Όταν έφτασε το «νυφικό» αμάξι εκεί που περίμενε να δει την αγαπημένη του κάτω από το νυφικό φόρεμα είχε κρυφτεί ένας κολλητός του!

Ο ίδιος στην αρχή τα έχασε, ωστόσο γρήγορα κατάλαβε ότι αυτό το σκαρφίστηκαν οι φίλοι του και έβαλε μαζί με τους καλεσμένους τα γέλια. Και λίγο μετά εμφανίστηκε και η νύφη…!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ