Όταν παραγγέλνεις γύρο με απ’ όλα και η υπάλληλος καταλαβαίνει άλλα

Τότε καταλήγεις να βρίσκεις στην παραγγελία σου αυτό…

 


Article featured image
Article featured image

Οκ, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα, εντούτοις αν το περιστατικό συνέβαινε στην Κύπρο, μάλλον ένεκα αυτού θα γινόταν το μπέρδεμα.

Να πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Πελάτισσα γυράδικου στο Γρκιφιθ της Ιντιάνα των ΗΠΑ, πείνασε και θέλησε να παραγγείλει ένα γύρο περιποιημένο με απ’ όλα για να κορέσει την πείνα της.

Η παραγγελία ολοκληρώνεται, η πελάτισσα πληρώνει κανονικά και φεύγει για το σπίτι. Εκεί ανοίγει το σακούλι για να φάει τον λαχταριστό της γύρο και βρίσκει μαζί ένα σακουλάκι με κοκαΐνη. Η γυναίκα, μετά το πρώτο σοκ, πάει στην Αστυνομία  για να καταγγείλει το περιστατικό και να ανακαλύψει πώς βρέθηκαν στην παραγγελία της τα ναρκωτικά, χωρίς καν να τα παραγγείλει.

Και κάπως έτσι το κουβάρι ξετυλίχτηκε. Όπως αποδείχτηκε, την ώρα που η υπάλληλος ετοίμαζε την παραγγελία, η 50χρονη ιδιοκτήτρια του μαγαζιού μπήκε στην κουζίνα και προχώρησε προς την αποθήκη όπου όπως φάνηκε από τις κάμερες, πήρε το σακουλάκι με την κοκαΐνη και το έβαλε στη τσέπη της.

Επιστρέφοντας στην κουζίνα, η ιδιοκτήτρια αφηρημένη, βγάζει την κοκαΐνη από την τσέπη την ακουμπάει στον πάγκο που ετοίμαζε την παραγγελία η υπάλληλος, η υπάλληλος μπερδεύεται παίρνει το σακουλάκι, το βάζει μαζί με τον γύρο and the rest is history.

Στην Ιντιάνα η κατοχή κοκαΐνης τιμωρείται με τουλάχιστον δύο χρόνια φυλάκισης και 10.000 δολάρια πρόστιμο, ενώ στο μαγαζί μπήκε ήδη λουκέτο.

 

Με πληροφορίες από luben, gazzeta.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ