10 στιγμές των Προεδρικών Εκλογών που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ [εικόνες & βίντεο]

Είτε ασχολήθηκες με το θέμα εκτενώς είτε όχι, είτε πήγες στην κάπλη είτε απείχες, είναι κάποια πράγματα που σίγουρα θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη σου για αρκετό καιρό.


Article featured image
Article featured image

Η CITY απομόνωσε τα highlights των Προεδρικών Εκλογών του 2018 και τα αναδεικνύει όπως τους αξίζουν.

Απολαύστε υπεύθυνα!



 

Η σαν roller coaster ομιλία του Αβέρωφ

Οι αυξομειώσεις στην ένταση της φωνής του ήταν πιο συχνές κι από καρδιογράφημα. Πάνω, κάτω, πάνω, κάτω, σαν roller coaster. Λες και όποτε σήκωνε τον τόνο της φωνής του, μη μπορώντας να μετριάσει την κατάπληξή του, κάποιος τον κλωτσούσε στον αστράγαλο για να τον επαναφέρει…

 

 

Η πρόβλεψη του Αρχιεπισκόπου

«Αφού εν θα εκλεγεί…» είπε μεταξύ άλλων ο προκαθήμενος, αναφερόμενος στον Μαλά. Φήμες ότι οι αποδόσεις του Αναστασιάδη στα πρακτορεία στοιχημάτων έπεσαν στα τάρταρα μετά την προφητεία του Αγίου, εξετάζονται ως ανακριβείς. Το ίδιο και οι φήμες ότι, από τούδε, το τιμόνι του Υπουργείου Παιδείας θα περάσει σε χέρια… παπά. Ο Θεός να μας ελεήσει!

 

 

Οι τρολ αφίσες του Νικόλα

Ουκ ολίγοι ανέπτυξαν πρωτοβουλία και «πατώντας» πάνω στην καμπάνια του Νικόλα δημιούργησαν τις δικές τους αφίσες, με τα δικά τους μηνύματα. Κάποιες, ήταν τόσο καλές, που δύσκολα μπορούσες να αναγνωρίσεις κατά πόσο ήταν ψεύτικες (δες κι άλλες αφίσες εδώ).

 

 

Τα δάκρυα της Ειρήνης

Όχι, δεν αναφερόμαστε στην Ειρήνη Παπαδοπούλου του Survivor και στα δικά της δάκρυα, αλλά στην Ειρήνη του ΑΚΕΛ που αναφερόμενη στον Μαλά, μετά την ήττα, βούρκωσε! Ειρήνη υμίν…

 

 

Τα ολογράμματα της Κενεβέζου

«Καλησπέρα κύριοι, καλωσορίσατε στον Alpha», αναφωνεί η παρουσιάστρια του σταθμού, απευθυνόμενη στους υποψήφιους για την προεδρία (ή μάλλον στα ολογράμματά τους) αμέσως μετά την αναμέτρηση της πρώτης Κυριακής. Καλησπέρα και καλή βραδιά, θα συμπληρώναμε εμείς.

 

 

Το iPad του Μαλά

Αντί για σημειώσεις σε χαρτιά (do-it-like-Nikaros), ο Σταύρος Μαλάς επέλεξε να εμφανιστεί στο δεύτερο debate (άκουσον άκουσον) με ένα tablet. Το γεγονός σχολιάστηκε αρνητικά, αφού στο Twitter έγινε λόγος για υποβολείο από το κόμμα. Τα πράγματα, πάντως, έβαλε στη θέση τους με δημόσια τοποθέτηση ο Χρύσανθος Τσουρούλλης.

 

 

Το κάδρο του Κληρίδη

Πάντοτε, σε σημαντικές εκδηλώσεις, συλλαλητήρια, φεστιβάλ κλπ, είναι ένας τύπος που ως δια μαγείας εμφανίζεται σε όλα τα πλάνα, πίσω από τον εκάστοτε ομιλητή. Χθες, στα περισσότερα πλάνα, ήταν η φωτογραφία του Γλαύκου Κληρίδη, που ήταν σχεδόν παντού. «Σταθερά βήματα μπροστά» ή μήπως… «εμπρός πίσω!», όπως είπε και ο Πώποτας με μοναδικό τρόπο στο «Καφέ της Χαράς».

 

 

Η καπαρντίνα του Αβέρωφ

Στο πρώτο debate, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ επέλεξε μια μπεζ καμπαρτίνα για την έξοδό του από το σπίτι, η οποία έγινε -σιγά που δεν θα γινόταν- το απόλυτο trending στο Twitter.

 

 

Η νύφη το ΄σκασε

Η συγκεκριμένη κυρία επέλεξε ένα λιτό λευκό φόρεμα για τη γιορτή της Δημοκρατίας. Πήγε στην κάλπη, με πλουμιστό νυφικό! Ούτε σε γάμο να πήγαινε! Ούτε στον γάμο της…

 

 

Η απουσία Μάριου από την Εξέδρα του Ελευθερία

Είναι ίσως η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που… δεν ανήκει στο ΔΗΚΟ αυτή η νίκη. Όχι, όσο κι αν περιμέναμε, ο Μάριος Κάρογιαν δεν έσκασε μύτη στην Εξέδρα του Ελευθερία κατά την ανακήρυξη του Προέδρου από τον Έφορο Εκλογών.

Φωτογραφία αρχείου


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ