Πρώτο το ΣΙΓΜΑ στις Εκλογές, με διαφορά σχεδόν 10 μονάδων από το 2ο κανάλι

Πρώτο με διαφορά ήταν το ΣΙΓΜΑ σε τηλεθέαση στο σύνολο ημέρας, χθες Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, με ποσοστό 21,5% και με περισσότερες από 9,8 ποσοστιαίες μονάδες από το 2ο κανάλι. 

 


Article featured image
Article featured image

Πρώτη ήταν και η εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2018», στη ζώνη 16:30-22:30, με το ποσοστό τηλεθέασης να φτάνει το 28,2%.

Το ΣΙΓΜΑ έδωσε δυναμικά το «παρόν» του καθόλη τη χθεσινή μέρα, παρακολουθώντας βήμα-βήμα τις εξελίξεις. Το δημοσιογραφικό και το τεχνικό επιτελείο του σταθμού και του διαδικτυακού SIGMALIVE ήταν στην καρδιά των γεγονότων, παρακολουθώντας και μεταδίδοντας την εκλογική διαδικασία λεπτό προς λεπτό σε παράλληλη μετάδοση με τη ροή των αποτελεσμάτων, προσφέροντας μας την πιο ουσιαστική και αντικειμενική ενημέρωση.

Την πρώτη αίσθηση της ημέρας των εκλογών έδωσε η εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο με ζωντανές συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα όπου ψήφισαν οι δύο υποψήφιοι και οι αρχηγοί των κομμάτων και με ρεπορτάζ και καλεσμένους στο στούντιο. Ακολούθησε η εκπομπή «Προεδρικές Εκλογές» με την Κατερίνα Χριστοφίδου, δίνοντας μας λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις και το παρασκήνιο, και στη 13:00 ο Νικόλας Μαρκαντώνης με το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων με ειδήσεις, συνδέσεις, ανταποκρίσεις από όλες τις πόλεις, έδωσε τον παλμό της όλης ημέρας.

Στις 16:30 ξεκίνησε ο εκλογικός μαραθώνιος με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη και τον Γιάννη Καρεκλά. Στις 18:00 ακριβώς ο Δρ. Νάσιος Ορεινός παρουσίασε το exit poll του ΣΙΓΜΑ με δείγμα 6,000 ατόμων δίνοντας στους τηλεθεατές την πιο έγκυρη εκτίμηση αποτελέσματος της κρίσιμης χθεσινής εκλογικής αναμέτρησης. Η μέση τηλεθέαση του ΣΙΓΜΑ την ώρα του exit poll (18:00-18:15) ήταν γύρω στις 72,777 τηλεθεατές με 19.694 μέσο αριθμό τηλεθεατών διαφορά από το 2ο κανάλι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκλογές:140.000 χρήστες διαδικτύου εμπιστεύτηκαν Sigmalive!Δείτε παρακάτω 3 από τα βίντεο που βγάλαμε Live στο Facebook της CITY, με τη Σύλια Ιωαννίδου να κάνει ερωτήσεις που δεν αναμένει συνήθως να ακούσει μια/ένας πολιτικός

 

 

 

Για πρώτη φορά στην Κύπρο και στην Ελλάδα οι εκλογές στο ΣΙΓΜΑ ήταν διαφορετικές και διαδραστικές μια που έδιναν τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να θέσουν τα ερωτήματα, τις απόψεις και τα σχόλια τους και να συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση της συζήτησης μέσα από την πλατφόρμα SOCIAL TV του ΣΙΓΜΑ και το #proedrikeslive. Tο Twitter, Facebook και Instagram της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, του διαδικτυακού SIGMALIVE και της CITY έδιναν φωνή στους τηλεθεατές με την ανάρτηάη τους να μεταδίδεται ζωντανά στην τηλεόραση. Με ένα ειδικά διαμορφωμένο social media room και ένα επιτελείο με την τεχνογνωσία της White Space Digital για πρώτη φορά η τηλεόραση έγινε SOCIAL.

Με τεχνολογία τελευταίου τύπου και μια ευφάνταστη σκηνική εμφάνιση, το ΣΙΓΜΑ ήταν και φέτος το κανάλι των εκλογών.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ