Δίπλαρος, Προδρόμου κ.ά. ακούγονται για το νέο Υπουργικό του Αναστασιάδη

Κάποιοι μένουν, κάποιοι φεύγουν και αρκετά νέα ονόματα ενδέχεται να έρθουν για να στελεχώσουν το υπουργικό συμβούλιο της δεύτερης πενταετίας του Νίκου Αναστασιάδη.

 


Article featured image
Article featured image

Από την επόμενη μέρα της επανεκλογής του, ο Νίκος Αναστασιάδης άρχισε τις διεργασίες για τη στελέχωση του νέου υπουργικού συμβουλίου, το οποίο θα κληθεί να φέρει εις πέρας δύσκολο έργο, ενώ αυτή  η πενταετία θα περιλαμβάνει και τα υφυπουργεία. Άρα, περισσότερος κόσμος εν δράσει.

Χωρίς ακόμη να υπάρχουν επικυρωμένες πληροφορίες ή ανακοινώσεις από πλευράς κυβέρνησης, οι πρώτες φήμες για το ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και κυρίως ποιοι καινούριοι μπαίνουν, άρχισαν ήδη να διαδίδονται.

Όπως ακούσαμε λοιπόν χθες στις «Τομές στα Γεγονότα» και στο ρεπορτάζ του Χρίστου Χαραλάμπους, η νέα κυβερνητική ομάδα δεν θα αλλάξει εκ βάθρων αλλά θα φρεσκαριστεί, ενώ θα στηριχθεί σε τρεις συγκεκριμένους άξονες, όπως τους κατέθεσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, όπως η δεδομένα ενισχυμένη γυναικεία παρουσία που θα υπάρχει στο υπουργικό σχήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρίστου Χαραλάμπους, η ονοματολογία που δημοσιεύει είναι στη βάση πληροφοριών που θα πρέπει να αξιολογηθούν σε μια ευρύτερη εικόνα και δεύτερον, οι διαβουλεύσεις επί της ουσίας από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα ξεκινήσουν από σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα new entries, με μερικά από τα ονόματα που φημολογούνται για υπουργοποίηση να δημιουργούν, ίσως, κάποιες απορίες. 

 

Στις κάρτες που ακολουθούν μπορείτε να διαβάσετε λεπτομερώς όλα τα ονόματα που ακούγονται μέχρι στιγμής:





*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ρεπορτάζ στο Sigmalive.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ