Το υπέροχο γλυκό που έφτιαξε Κύπρια chef στη σύντροφό της, με αφορμή το Valentine’s Day

Γιατί μας το κάνει αυτό; Γιατί μας βασανίζει; Γιατί ποστάρει συνεχώς τόσο απροκάλυπτα τα γλυκά που φτιάχνει; Δεν μας λυπάται καθόλου;

 


Article featured image
Article featured image

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που μας απασχολούν κατά καιρούς, κάθε φορά που βλέπουμε μια καινούργια φωτογραφία με τα γλυκά της Άννας Πολυβίου. Όλα ένα κι ένα!

Οι υπέροχες πραγματικά δημιουργίες της έχουν τη μαγική ιδιότητα να σε κάνουν να θες να τα απολαύσεις εκείνη την ώρα, τόσο για τα υλικά που χρησιμοποιεί και τις περιγραφές που τα συνοδεύουν αλλά κυρίως χάρη στον ευφάνταστο τρόπο με τον οποίο συνδυάζονται χρώματα, υλικά και γεύσεις!

Η τελευταία έμπνευσή της αφορά στην επικείμενη γιορτή των ερωτευμένων και το γλυκό που προέκυψε είναι αφιερωμένο στη σύντροφό της, όπως μας ενημερώνει η ίδια στα σχόλια που συνοδεύουν τη φωτογραφία.

 



Ονομάζεται «3some I Love U», θα διατίθεται προς πώληση στο Shangri-La Hotel, στο Σίδνεϊ, στις 13 και 14 Φεβρουαρίου, ενώ η τιμή του είναι στα $10 για ένα mini cake, στα $25 για τα κομμάτια και στα $45 για ένα μεγάλο cake.

Αλήθεια, υπάρχει άνθρωπος που βλέποντας αυτή τη φωτογραφία δεν θέλει να πετάξει τώρα για Σίδνεϊ;

 



Διάβασε εδώ τη συνέντευξη της Άννας Πολυβίου στη CITY: https://goo.gl/x2Xc9M

Να πούμε πως η Άννα μάς κέντρισε το ενδιαφέρον παρακολουθώντας την στην αυστραλιανή έκδοση του Masterchef -εκεί, το Masterchef κάνει νούμερα Survivor!- και της ζητήσαμε αμέσως να κάνουμε μια συνέντευξη! Αν δεν τη γνωρίζεις, μάθε απλώς πως τα media στην Αυστραλία έχουν δώσει στη σπουδαία Κύπρια chef τον χαρακτηρισμό «H punk βασίλισσα της ζαχαροπλαστικής». Καθόλου τυχαία!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ