Μια είδηση που ενδιαφέρει όλους όσοι έχουν ξεχασμένα μουσικά όργανα

Μουσικά όργανα όπως βιολιά, βιόλες, βιολοντσέλα, κόντρα μπάσα, φλάουτα, όμποε, κλαρίνα, φαγκότα, τρομπέτες, τρομπόνια, γαλλικά κόρνα, κρουστά όργανα ακόμη και αναλόγια, αν δεν είναι χρήσιμα για εσάς, είναι σίγουρα για κάποια παιδιά.

 


Article featured image
Article featured image

Για τα παιδιά του Sistema Cyprus. Δώρισε κι εσύ το μουσικό σου όργανο στα παιδιά του Sistema Cyprus, μέσω της εκστρατείας συλλογής μουσικών οργάνων που τρέχει από το μουσικοκοινωνικό πρόγραμμα Sistema Cyprus.

Το Sistema Cyprus συνεχίζει την προετοιμασία για την έναρξη του μουσικό-κοινωνικού προγράμματος στην περιοχή της Φανερωμένης στη Λευκωσία και στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου στην Λάρνακα, τον Σεπτέμβριο του 2018, ανακοινώνοντας την εκστρατεία συλλογής μουσικών οργάνων.

Η συλλογή των μουσικών οργάνων για τις ανάγκες του προγράμματος έχει ήδη ξεκινήσει στα σημεία συλλογής στα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου σε όλες τις επαρχίες, στα Κεντρικά γραφεία Hope for Children CRC Policy Center στη Λευκωσία και στο Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους στη Λάρνακα.

Το κοινό μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια του Sistema Cyprus, βοηθώντας κάθε παιδί που ξεκινά το μουσικό του ταξίδι, να αποκτήσει το δικό του μουσικό όργανο.

Για περισσότερες πληροφορίες 99272785.

 

 

Περισσότερα για το Sistema Cyprus

Το Sistema Cyprus είναι ένα μουσικό-κοινωνικό πρόγραμμα εμπνευσμένο από το El Sistema της Βενεζουέλας που έχει ως στόχο να προσφέρει δωρεάν μουσική παιδεία σε παιδιά και νέους μέσα από τη δημιουργία Ορχηστρών και Χορωδιών. Το Sistema Cyprus είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Sistema Europe.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ