Ο Σούμαχερ εξακολουθεί να ζει και η οικογένεια του έβγαλε ανακοίνωση μετά από αρκετό καιρό

Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια.

 


Article featured image
Article featured image

Στα οποία ο επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1, Μίχαελ Σουμάχερ, βρίσκεται υπό ιατρική επίβλεψη.

Μετά από αρκετό καιρό μάλιστα, η οικογένεια του σπουδαίου οδηγού ταχύτητας εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τους θαυμαστές του για τη στήριξή τους.

H οικογένεια του διάσημου πρωταθλητή της Formula 1 ευχαριστεί τους θαυμαστές για την στήριξη τους ενώ επιμένει στην τακτική των χαμηλών τόνων για την υγεία του γερμανού πιλότου. «Αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι η οικογένεια εκτιμά πραγματικά την συμπάθεια των οπαδών. Οι άνθρωποι πραγματικά βλέπουν και καταλαβαίνουν (την κατάσταση της υγείας του) ότι δεν πρέπει να μοιράζεται όλο αυτό δημόσια» αναφέρει χαρακτηριστικά η Σαμπίν Κεμ χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο για την υγεία του Σουμάχερ.

Η μόνη ανακοίνωση, έως σήμερα, που έγινε για την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ ήταν από την εκπρόσωπο της οικογένειας τον Ιούλιο του 2014, όταν ο Σουμάχερ μετά από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρισκόταν για έξι μήνες και θα μεταφερόταν σε κέντρο αποκατάστασης που είχε δημιουργήσει η οικογένεια στο σπίτι τους στη Γενεύη.

Ο 49χρονος Σουμάχερ υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, ενώ έκανε σκι στις Άλπεις τον Δεκέμβριο του 2013 και από τότε δεν μπορεί να περπατήσει ή να μιλήσει. Η εκπρόσωπος της οικογένειας Σαμπίν Κεμ υποστήριξε ότι η οικογένεια εκτιμά πραγματικά τη στήριξη των θαυμαστών του θρύλου της F1 και ζητά να σεβαστούν την επιθυμία της, η κατάσταση της υγείας του να παραμείνει ένα ιδιωτικό θέμα.

 

Με πληροφορίες από protagon.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ