Τα νέα Classic Club C Montana Cans της Reebok είναι αυτά που ήθελες πάντα να αποκτήσεις

Ο καλλιτέχνης που κρατά το πρόσωπό του κρυμμένο για να φαίνεται μόνο η τέχνη του

 


Article featured image
Article featured image

Ο Graffiti artist Felipe Pantone είναι παθιασμένος με τη δουλειά του. Το πάθος του φαίνεται στον τρόπο που μιλάει και αποτυπώνεται στην τέχνη του παρόλο που ο ίδιος επιλέγει να παραμείνει κρυμμένος.

Μυστήριο καλύπτει την ταυτότητά του Pantone καθώς καλύπτει πάντα το πρόσωπό του με μια μάσκα και γυαλιά ηλίου. «Το graffiti δεν είναι μόνο τέχνη για εμένα. Είναι ένα παιχνίδι», μας λέει. Τα χαρακτηριστικά, iconic έργα του βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν σκοπεύει να σταματήσει.

Το μοναδικό του πάθος και η ασυμβίβαστη προσωπικότητά του ταιριάζουν ιδανικά με τα Classic Club C Montana Cans της Reebok, μια πινελιά σύγχρονου στυλ σε ένα κλασικό sneaker. Η “Always Classic” καμπάνια συγκεντρώνει μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων, καλλιτεχνών και influencers που είναι απλά ο εαυτός τους σε ό,τι και αν κάνουν. Ξεχωριστή θέση στην καμπάνια έχουν κλασικά παπούτσια όπως τα Club C Montana Cans, ιδανικά για αυτούς που ξεπερνούν τα όριά τους και δεν προσδιορίζονται από ταμπέλες.

  

Τα Club C έκαναν την εμφάνισή τους το 1985 με σκοπό να γίνουν το απαραίτητο εφόδιο κάθε θρύλου του τένις, σε κάθε αγώνα. Το στυλ του τερέν σταδιακά κατέκτησε τους δρόμους, μετατρέποντας αυτόματα τα Club C σε classic. Η συνεργασία του Club C με τη Montana Cans μας δίνει ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα: τα έντονα χρώματα της Montana Cans αναδεικνύονται από το street style του Pantone και το iconic παπούτσι αποκτά νέο πρόσωπο.

«Ξεκίνησα να φοράω μάσκα και να μην δείχνω το πρόσωπό μου είτε online είτε σε περιοδικά καθώς έκανα πολλά παράνομα graffiti”, λέει ο Pantone. Η μέθοδος αυτή, που κάποτε ήταν ο τρόπος του να αποφεύγει τυχόν προβλήματα εξελίχθηκε και έγινε μέρος της καλλιτεχνικής του ταυτότητας. Το ασυμβίβαστο attitude του τον καταξίωσε στην street art κοινότητα και τον βοήθησε να διευρύνει τους καλλιτεχνικούς του ορίζοντες.

«Θέλω το όνομά μου να φαίνεται με μεγάλα γράμματα σε όσες περισσότερες πόλεις γίνεται, με όσο το δυνατόν περισσότερο στυλ». Καθώς το όνομα και η δουλειά του γίνονται ολοένα και πιο γνωστά παγκοσμίως, ο Pantone χαράζει τη δική του πορεία χωρίς να επηρεάζεται από κανέναν άλλο. Το να κρύβει το πρόσωπό του, του επιτρέπει να περνάει το μήνυμά του μέσω της δουλειάς του.

«Το να είναι κάτι κρυμμένο συνήθως έχει μια αρνητική χροιά. Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι το καλό με τα πράγματα που είναι κρυμμένα είναι η δυνατότητα που έχεις να τα ανακαλύψεις», αναφέρει.

Βρείτε τα Reebok Club C x Montana Cans στα καταστήματα Famous Sports σε όλες τις πόλεις, ή ψωνίστε ηλεκτρονικά στο www.famousports.com.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ