Ανακαλύψαμε ένα site το οποίο σου λέει πότε θα χωρίσεις [αλήθεια υπάρχει]

Και είναι τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται.

 


Article featured image
Article featured image

Αρχικά να διευκρινίσουμε ότι ακόμη δεν έχουμε καταλάβει το λόγο που μπορεί κάποιος που βρίσκεται σε σχέση να θέλει να μάθει πότε θα χωρίσει για να προχωρήσει στην επόμενη/ο ή να μείνει μόνος/η. 

Ωστόσο επειδή το ανθρώπινο μυαλό είναι κατά βάση αψυχολόγητο, κάποιοι μπήκαν στη διαδικασία να φτιάξουν μια ιστοσελίδα η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ σου δίνει το deadline της σχέσης σου, για να ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι.

Εμπνευσμένο από το επεισόδιο της 4η σεζόν του Black Mirror με τίτλο «Hang the Dj», η ιστοσελίδα www.coach.dating σου δίνει ένα URL για να μοιραστείς με τον/την καλό/ή σου, ώστε να έχετε την ευκαιρία να δείτε την ημερομηνία λήξης σας – το ακριβές διάστημα που θα κρατήσει η σχέση σας.

Αν έχετε αυτό το παράλογο ενδιαφέρον και οι δύο, θα πρέπει να κάνετε και οι δύο ταυτόχρονα κλικ στο κουμπί του site, ο καθένας από τον υπολογιστή του.

Δυστυχώς, αν δεν το κάνετε ταυτόχρονα, τα πράγματα θα πάρουν σκοτεινή τροπή, όπως στο επεισόδιο, και το site θα ξεκινήσει να αφαιρεί χρόνια από το μέλλον της σχέσης σας.

Εντάξει, το site είναι απλώς μια χαριτωμένη προσθήκη στο σύμπαν της σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix και δεν μπορεί να κάνει ακριβή πρόβλεψη για το μέλλον του έρωτά σου, αλλά και πάλι προσοχή. Οι σχέσεις μπορεί να τελειώσουν αρκετά άγρια και από μόνες τους, χωρίς κάποιο site να ξεκινήσει τη συζήτηση για το πόσο θα κρατήσουν. 

 

Με πληροφορίες από VICE


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ