Θυμάσαι που κυνηγούσες Pokemon στη Λεωφόρο Αθαλάσσας;

Ξέχασέ το. Πλέον θα ψάχνεις για δεινόσαυρους.

 


Article featured image
Article featured image

Όχι εκείνους που βρίσκονται στη Δημόσια Υπηρεσία και στην πολιτική, τους άλλους, τους κανονικούς, που εξαφανίστηκαν πριν χιλιάδες εκατομμύρια χρόνια.

Πίσω όμως στο θέμα μας, που δεν είναι άλλο από το νέο παιχνίδι που έρχεται να καλύψει το κενό που άφησε η πάλαι πότε μανία του Pokemon Go.

Η εταιρεία λοιπόν που δημιούργησε τότε το περίφημο και για πολλούς διαβόητο Pokemon Go, κάνει το come back της θέλοντας να επαναλάβει την επιτυχία του παρελθόντος με ένα διαφορετικό παιχνίδι αυτή τη φορά.

Αφήνει που λέτε τα pokemon στην άκρη και πιάνει τους δεινόσαυρους, τους οποίους εσύ θα καλείσαι να ψάχνεις, να βρίσκεις και εν τέλει να τους βάζεις να παίζουν με τους δεινόσαυρους άλλων παιχτών. Όλο αυτό, ονομάζεται Jurassic World Alive.

Η εταιρεία μάλιστα φρόντισε το νέο αυτό παιχνίδι να συμπέσει με τη νέα ταινία «Jurassic World: Fallen Kingdom» που έρχεται το καλοκαίρι.

Το Jurassic World Alive θα είναι κι αυτό ένα mobile, location-based, augmented reality παιχνίδι που θα μεταξύ όλων των άλλων θα σε γυμνάσει και πάλι αφού θα σε «αναγκάσει» να πάρεις τους δρόμους ψάχνοντας δεινοσαύρους.

 

Δείτε το τρέιλερ πιο κάτω για να προετοιμαστείτε. Εμείς πάντως το περιμένουμε (λίγο!).



 

Με πληροφορίες από Luben


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ