Το κυπριακό «κούρεμα» έφτασε μέχρι τις Κάννες

Ναι, σωστά κατάλαβες. Για το ίδιο κούρεμα μιλάμε!

 


Article featured image
Article featured image

Ένα σενάριο με θέμα το κούρεμα των καταθέσεων που έγινε στην Κύπρο το 2013 πέρασε στους 10 φιναλίστ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες στην κατηγορία σεναρίου κωμωδίας.

Έχει προηγηθεί τον περασμένο Ιανουάριο η απονομή του αργυρού βραβείου σεναρίου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Καλιφόρνια.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Θοδωρή Νικολαΐδη και της Ανδριάνας Φαρμάκη. Είναι γραμμένο στα Αγγλικά και είναι μια πικρή κωμωδία. 

O τίτλος του σεναρίου «Histrionic Haircut» πραγματεύεται τη ζωή μιας οικογένειας Κύπριων μεταναστών στο Λονδίνο που όταν αποφασίζουν να επαναπατριστούν στην πατρίδα τους μετά από 30 χρόνια σκληρής δουλειάς και στερήσεων αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και το κούρεμα των καταθέσεων τους.

Το σενάριο βρίσκεται στο στάδιο της τελικής προπαραγωγής για να γίνει ταινία με γυρίσματα στο Λονδίνο και στην Πάφο.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Αν βαρέθηκες το Grindr μια νέα εφαρμογή γνωριμιών υπόσχεται κάτι διαφορετικό

Article featured image

Γιατί κάποιοι γκέι άνδρες ερωτεύονται άνδρες που τους μοιάζουν σαν δίδυμα αδέλφια;

Article featured image

Άνδρες ξυρίζουν τις βλεφαρίδες τους για να φαίνονται πιο αρρενωποί