Η Nestle λανσάρει (ίσως) την πιο σέξι σοκολάτα της αγοράς

Ούτε μαύρη, ούτε λευκή, ούτε γάλακτος.

 


Article featured image
Article featured image

Αλλά ένα εντελώς καινούργιο είδος σοκολάτα το οποίο σε πρώτη φάση θα εφαρμοστεί στην κλασσική σοκολάτα Kit Kat.

Ο ελβετικός οίκος σοκολατοποιίας, Barry Callebaut, παρουσίασε την ποικιλία «ruby cocoa bean» τον περασμένο Σεπτέμβριο, δημιουργώντας επί της ουσίας μία τέταρτη, καινούργια κατηγορία σοκολάτας μετά την υγείας, την γάλακτος και τη λευκή. Πρόκειται στην ουσία για ένα είδος σοκολάτας, έπειτα από πολλές δεκαετίες.

 



Όπως διευκρινίζει η εταιρεία, στη ροζ σοκολάτα δεν έχουν δεν έχουν προστεθεί ούτε χρωστικές ουσίες ούτε καρποί και τόσο η γεύση όσο και το χρώμα της οφείλεται σε αυτή την ειδική ποικιλία κακάο, στην οποία οφείλει και το όνομά της.

Η Nestle σε μία κίνηση στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας για «ζαχαροπλαστική καινοτομία μαζικής παραγωγής», αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη ροζ σοκολάτα τύπου Ruby, στην κλασσική Kit Kat, δημιουργώντας μια ροζ ποικιλία.

Η ροζ Kit Kat η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα, σημειώνοντας μια πολύ επιτυχημένη πορεία, αναμένεται σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα να έρθει σύντομα και στην Ευρώπη, κάνοντας αρχή από τη Μεγάλη Βρετανία.

 

Image result for pink kit kat

Image result for pink kit kat

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ