Περιστατικό κακοποίησης ζώου στην Εθνική Φρουρά

Η καταγγελία του Κόμματος των Ζώων και η ανακοίνωση που περιγράφει την αποτρόπαια πράξη.

 


Article featured image
Article featured image

«Στρατιώτης της Εθνικής Φρουράς πέταξε γάτο από τρία μέτρα ύψος», αναφέρει σε επιστολή του το Κόμμα των Ζώων, καταγγέλλοντας την πράξη κακοποίησης ζώου από εθνοφρουρό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο εθνοφρουρός άρπαξε το ζώο από τα πόδια και το έριξε με μανία έξω στο δρόμο από τρία σχεδόν μέτρα ύψος. Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου διευκρινίζει μάλιστα ότι έχει στην κατοχή του οπτικοακουστικό υλικό το οποίο θα παραδώσει στους αρμοδίους για έρευνα.

«Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καταδικάζει αυτή την αποτρόπαια και απαράδεκτη συμπεριφορά και ζητούμε όπως ο Υπουργός Άμυνας και ο Αρχηγός Εθνικής Φρουράς εξετάσουν αυτή την φρικαλέα πράξη του φαντάρου και να του επιβληθούν και οι ανάλογες ποινές. Εχθρός μας δεν είναι τα αθώα και ανυπεράσπιστα ζώα. Φυλάσσετε Θερμοπύλες αντί να τις καταλύετε με το να επιτίθεστε στα εντός των τειχών τους ζωντανά πλάσματα!»


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Επιστήμονες βρήκαν δόντι Τυραννόσαυρου καρφωμένο στο κρανίο άλλου δεινόσαυρου

Article featured image

Το Ισραήλ ενέκρινε φριχτό νόμο για επιβολή θανατικής ποινής σε Παλαιστινίους που χαρακτηρίζονται «τρομοκράτες»

Article featured image

Γυναίκα κατανάλωσε παγωτό με καρφιά και κέρδισε αποζημίωση εκατομμυρίων