Εικόνες και βίντεο από τον 1ο προκριματικό του Neymar Jr’s Five στην Κύπρο

Κάποιοι έπαιξαν (καλή) μπαλίτσα!  

 


Article featured image
Article featured image

Το παγκόσμιο τουρνουά 5x5 του Βραζιλιάνου άσου ξεκίνησε την Κυριακή (15/4) από τη Λάρνακα ενώ συνεχίζεται σε Λευκωσία και Λεμεσό, 22 και 29 Απριλίου, αντίστοιχα.

Το πρωτοποριακό, παγκόσμιο τουρνουά 5x5, το οποίο φέρει τη σφραγίδα του Νεϊμάρ, που διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά σε πάνω από 60 χώρες, επισκέπτεται φέτος για πρώτη  φορά την Κύπρο. Ο πρώτος επαρχιακός προκριματικός έγινε στη Λάρνακα την Κυριακή, 15 Απριλίου και ήδη πέντε ομάδες από τις επαρχίες Λάρνακας – Αμμοχώστου εξασφάλισαν την πρόκριση για τον Παγκύπριο τελικό που θα γίνει την Πρωτομαγιά στη Λευκωσία.

Τις δύο επόμενες Κυριακές θα γίνουν οι επαρχιακοί προκριματικοί σε Λευκωσία και Λεμεσό. Στις 22 Απριλίου στα City Fields στη Λευκωσία και στις 29 Απριλίου στο Premier Mini Football (Tavelas), στη Λεμεσό.

 Πληροφορίες και εγγραφές στο www.neymarjrsfive.com, στα γήπεδα των προκριματικών αλλά και επί τόπου, των ημέρα των αγώνων, έως τις 10:00πμ.

Το Neymar Jr’s Five απευθύνεται σε νέους 16-25 χρόνων, αγόρια και κορίτσια. Κάθε ομάδα μπορεί να έχει στο ρόστερ της έως και δύο ποδοσφαιριστές 25+ χρόνων. Η πρωταθλήτρια ομάδα της Κύπρου, που θα αναδειχθεί την Πρωτομαγιά, θα πάει απευθείας στον παγκόσμιο τελικό που θα γίνει το καλοκαίρι στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, στην παρουσία του Νεϊμάρ.

 Σε κάθε ομάδα μετέχουν 5-7 παίκτες. Κάθε αγώνας διαρκεί 10 λεπτά ή μέχρι μια ομάδα να μείνει χωρίς παίκτες. Κάθε φορά που μπαίνει γκολ, η ομάδα που το δέχεται χάνει έναν παίκτη.

Η διοργάνωση στηρίζει το Instituto Projeto Neymar Jr, τη σκέπη του κοινωφελούς έργου του Νεϊμάρ, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του το 2014 στα πλαίσια του προγράμματος «FutbolNet». Στόχος του Ινστιτούτου είναι να προσφέρει εξωσχολικές εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες σε παιδιά και οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, με σκοπό την προώθηση της κοινωνικής ένταξης. 

To #neymarjrsfive τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού και υποστηρίζουν οι υπεραγορές METRO και το KINX Esports Arena.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ