«Την ημέρα που θα καθίσω στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα είμαι περήφανος!»

Μετά την κατάθεση που έδωσε σήμερα (Τρίτη) στο ΤΑΕ Αρχηγείου, σχετικά με την υπόθεση για την οποία κατηγορείται και η οποία αφορά σε παράνομες επεμβάσεις στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Παραλιμνίου, ο Θεόδωρος Πυρίλλης έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook με αποδέκτες όσους επιδιώκουν, όπως αναφέρει, να τον σύρουν στα δικαστήρια.

 


Article featured image
Article featured image

Πιο κάτω αυτούσια τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:

 

Στο Εδώλιο του Κατηγορουμένου...

Κάθε εκλελεγμένος, έχει υποχρέωση να καταβάλλει το άπαν των δυνάμεών του, για να προασπίζεται τα συμφέροντα του τόπου του.

Υλοποιώντας σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και αφού ο Δήμος έλαβε νομική γνωμάτευση ότι είχε το δικαίωμα να το πράξει, προέβηκε σε έργα καθαρισμού και εξωραϊσμού στις παραλίες.

Η πολιτεία έχει αποφασίσει να με σύρει στα δικαστήρια προσωπικά. Με κατηγορούν ως κοινό εγκληματία και μου πρόσαψαν σήμερα κατηγορίες για ποινικά αδικήματα, ως άτομο και όχι ως Δήμαρχο, αυτοί που για δεκαετίες εγκλημάτησαν και συνεχίζουν να εγκληματούν έναντι της ακρωτηριασμένης μας Επαρχίας.

Αντί να έχουν ως μέλημα την επανόρθωση αδικιών δεκαετιών και εκπλήρωσης των όσων είχαν υποσχεθεί στον κόσμο του Παραλιμνίου, θέλουν να με βάλουν στο σκαμνί σε προσωπικό επίπεδο επειδή αγωνίζομαι για τα συμφέροντα του τόπου μας.

 

Να ξέρετε όλοι ότι όσες προσπάθειες και να γίνουν, τίποτα δεν θα με λυγίσει ούτε εμένα ούτε το Δημοτικό Συμβούλιο, να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε:

-1ης Απριλίου ακόμα πελαγοδρομεί και μας κοροϊδεύουν εδώ και 2 χρόνια για να χρησιμοποιούνται τα λεφτά σε άλλες Επαρχίες.

-Παραλιακός πεζόδρομος: 2 ½ χρόνια για να μας δώσουν αδειοδότηση και αυτή τη στιγμή λειτουργοί του Υπουργείου Εσωτερικών συνεχίζουν να μας εκδικούνται καθυστερώντας επίτηδες τις απαλλοτριώσεις.

-Μεταφορά Κτηματολογίου και Πολεοδομίας στην Αμμόχωστο: Την τελευταία στιγμή (20/12/2017) τα τμήματα αυτά υπόβαλαν νέες απαιτήσεις για το κτίριο για να αποτρέψουν την έκδοση πιστοποιητικού τελικής έγκρισης για να μην γίνει η μεταφορά τους στην Επαρχία Αμμοχώστου.

 

Επειδή διαμαρτυρόμαστε πρέπει να μας βάλουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να μας υποχρεώσουν να σωπάσουμε και να υποκύψουμε απέναντι στα συμφέροντα τα οποία έχουμε θίξει. Αναμένουμε από τους ίδιους να είναι αμείλικτοι με τους ιδιώτες που έκαμαν αίσχη πάνω στις παραλίες. Καταγγελίες του Δήμου στην Αστυνομία και την Επαρχιακή Διοίκηση για τις παραλίες κουκουλώνονται, αλλά ο Θεόδωρος Πυρίλλης κατηγορείται υπό την προσωπική του ιδιότητα και θα τον σύρουν στα Δικαστήρια.

Θα ανέμενα από την κυβέρνηση, να επιδείξει τον ίδιο ζήλο που επέδειξε για να με σύρει προσωπικά στο Δικαστήριο, να ολοκλήρωνε το Τοπικό Σχέδιο που κρατά καθηλωμένη την ανάπτυξη του Δήμου Παραλιμνίου και της Επαρχίας Αμμοχώστου, που εκπονείται εδώ και 6 χρόνια.

Δεν πρόκειται να ζητήσω τον οίκτο κανενός για να μην με σύρουν στα Δικαστήρια. Θα εξακολουθήσω να αγωνίζομαι για τον τόπο μου, όσα και εάν υποφέρω και υπομένω εγώ και η οικογένειά μου σε προσωπικό επίπεδο και την ημέρα που θα καθίσω στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα είμαι περήφανος!

 


Πηγή: Famagusta News

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ