«Ο στρατός πρέπει να πάει πίσω στους 24 μήνες και οι γυναίκες να υπηρετούν 12 μήνες»

Ακολουθεί quiz-άκι για δυνατούς λύτες!

 


Article featured image
Article featured image

Διάβασε τη δήλωση που ακολουθεί και βρες ποιος πρώην βουλευτής (μεγάλου) κόμματος την έκανε:

«Ο στρατός πρέπει να πάει πίσω στους 24 μήνες και οι γυναίκες να υπηρετούν 12 μήνες. Θα αλλάξει άρδην η αμυντική μας ικανότητα. Σκεφτείτε το, για το συμφέρον των παιδιών μας, όχι των κομμάτων. Ας κάνουνε την 1η Απριλίου 2018, ημέρα Ανόδου».



Το άτομο που το έγραψε έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την επικαιρότητα με αντίστοιχης λογικής δηλώσεις, όπως ότι το πραξικόπημα που έγινε το καλοκαίρι του 2016 στην Τουρκία ήταν μια καλή ευκαιρία για τους Ελληνοκύπριους να πάρουν τα όπλα και να ανακαταλάβουν τα κατεχόμενα.

Η εν λόγω άποψη–ανάρτηση έγινε στο Twitter, χθες, 1η Απριλίου, ένεκα της εθνικής επετείου του Απελευθερωτικού Αγώνα 55-59 και σήμερα από νωρίς, εμφανίστηκε στο timeline μας και δεν θα ήταν δυνατόν να το αφήσουμε να περάσει ασχολίαστο.

Ακόμη δεν έχετε καταλάβει σε ποιον αναφερόμαστε; Οκ, δεν θα σας δυσκολέψουμε άλλο, αφού πρόκειται για τον πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ, Χρίστο Ρότσα, ο οποίος φαίνεται να θεωρεί ότι κακώς μειώθηκε η στρατιωτική θητεία και κακώς οι γυναίκες δεν υπηρετούν στο στρατό, αφού όπως αναφέρει μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ενδυναμώσουμε κατάλληλα την Εθνική Φρουρά και θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ