Τέλος εποχής Αρσέν Βενγκέρ για την Άρσεναλ

Φεύγει στο τέλος της σεζόν, έπειτα από 22 χρόνια, 10 μεγάλους τίτλους και περισσότερα από 800 παιχνίδια στην Premiere League.

 


Ο άνθρωπος που λάτρεψαν και μίσησαν όλοι οι φίλοι των «κανονιέρηδων» και αυτός που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Άρσεναλ και του αγγλικού ποδοσφαίρου θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας.

Ήταν κοινό μυστικό, σε σημείο που όλοι έψαχναν τον αντικαταστάτη. Πλέον, το ανακοίνωσε και ο ίδιος, με αυτά τα αγγλικά με τη σπασμένη γαλλική προφορά που έχουν όλοι συνηθίσει. Μετά από 22 χρόνια, 10 μεγάλους τίτλους και περισσότερα από 800 παιχνίδια στην Premiere League, ο προπονητής που αγάπησαν και σιχάθηκαν όλοι οι φίλοι των «κανονιέρηδων» ανεξαιρέτως αποφάσισε να εγκαταλείψει τον πάγκο της αγαπημένης του Άρσεναλ στο τέλος της σεζόν.

 

Η ανακοίνωση της Άρσεναλ

«Ο Αρσέν (Βενγκέρ) θα καθοδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και θα προχωρήσουμε στην πρόσληψη του νέου προπονητή το συντομότερο δυνατό. Ο σύλλογος δεν θα κάνει άλλο σχόλιο σε ότι αφορά τον προπονητή μέχρι να γίνει η πρόσληψη».

 


 


Σχετικα

Στο ελληνικό καφενείο του Ριζοκαρπάσου

Εξόργισε το «bullying» παρουσιάστριας εναντίον του πρίγκιπα Τζορτζ

3 «επικίνδυνα» λάθη που κάνουν οι γυναίκες μετά το σεξ

«Τέλος» οι άδειες οδήγησης για φέτος

Μόνο 3 μέρες πρέπει να εργάζονται όσοι είναι άνω των 40 ετών

Είναι αυτή η πιο όμορφη παραλία της Ελλάδας;