Η υπηρεσία Taxify φέρνει την αλλαγή στον τομέα των ταξί

Έχει ήδη συνεπάρει την ευρωπαϊκή αγορά ταξί, και ξεκινά την Τετάρτη, 25 Απριλίου, τη λειτουργία του στη Λευκωσία, με επέκταση σύντομα και σε όλη την Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

Μια νέα τεχνολογική υπηρεσία κάνει την εμφάνιση της στην Κύπρο, που υπόσχεται να φέρει την αλλαγή σε ό,τι αφορά τον τομέα των ταξί μέσω μιας εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε στην Εσθονία και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη, την Κεντρική Αμερική και την Αφρική. Με 5 εκατομμύρια χρήστες σε 30 χώρες και με συναλλαγές πέραν του $1 δισεκατομμυρίου, αποτελεί σήμερα την πιο ραγδαίως αναπτυσσόμενη εταιρεία τεχνολογίας στην Ευρώπη.

Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις διαδρομές τους, με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η υπερχρέωση και η επιλογή δαπανηρότερων διαδρομών.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του Taxify Κύπρου, Σωτήρη Γ. Τσιγαρίδη, η εταιρεία θα χρησιμοποιεί μόνο εγγεγραμμένα οχήματα ταξί με επαγγελματίες οδηγούς ταξί, που επί το πλείστον είναι αυτοεργοδοτούμενοι και θα μπορούν να συνεχίσουν να συνεργάζονται τόσο με τα υφιστάμενα γραφεία ταξί όσο και με το Taxify. Ιδιαίτερη σημασία δίδεται στην ασφάλεια των πελατών και στις νομικές πτυχές του κλάδου.

Το Taxify θα προσφέρει διάφορους τρόπους πληρωμής και η παραγγελία θα γίνεται μέσω της εφαρμογής, που είναι διαθέσιμη για τηλέφωνα Android, iOS και Windows.

Για τους οδηγούς, η προμήθεια προς το Taxify θα είναι μόνο 15% σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες εφαρμογές, οι οποίες χρεώνουν από 25% μέχρι 30%.


Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ