Αυτά είναι τα χειρότερα πράγματα που βρήκαν στο δοκιμαστήριο υπάλληλοι καταστημάτων στην Κύπρο

Περιττώματα, προφυλακτικά και φορεμένα εσώρουχα ήταν μόνο μερικά από τα πιο αηδιαστικά πράγματα που βρέθηκαν σε δοκιμαστήρια καταστημάτων στην Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

Είναι αηδιαστικό, είναι περίεργο, είναι μεγάλη καφρίλα, αλλά συμβαίνει και συμβαίνει πολύ συχνότερα απ’ όσο νομίζεις.

Πώς θα σου φαινόταν εάν σου λέγαμε, για παράδειγμα, ότι στο δοκιμαστήριο που μπήκες για να τσεκάρεις εκείνη την τέλεια μπλούζα που έψαχνες εδώ και καιρό, προηγουμένως ένας τύπος είχε αφοδεύσει κανονικά; Ή τι θα έκανες εάν μπαίνοντας στο δοκιμαστήριο εντόπιζες πάνω στον καθρέφτη, στην κουρτίνα και στον τοίχο του δοκιμαστηρίου λεκέδες από σπέρμα;

Κι όμως, οι ιστορίες που περιγράφουμε πιο πάνω δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας μας, αλλά πραγματικές ιστορίες όπως τις βίωσαν και μας τις διηγήθηκαν 10 υπάλληλοι καταστημάτων στην Κύπρο.

 

 

Το πιο αηδιαστικό πράγματα που βρήκα σε δοκιμαστήριο ήταν ένα χρησιμοποιημένο εσώρουχο. Το καταλάβαμε από τη δυσοσμία που άφηνε από τον διάδρομο των δοκιμαστηρίων.

Παντελής - Υπάλληλος σε κατάστημα με αντρικά ρούχα

 

Image result for filthy fittings  rooms in stores

 

Ευτυχώς δεν τα είχα βρει εγώ αλλά μια συνάδελφος, αλλά είχαμε πάθει όλοι σοκ. Μέσα σε γυναικείο δοκιμαστήριο βρέθηκαν ούρα. Αργότερα ανακαλύψαμε ότι ένα παιδάκι που είχε μπει με τη μαμά του στο δοκιμαστήριο ήθελε τουαλέτα και μάλλον του «έφυγαν». Επίσης, βρέθηκαν παπούτσια και ρούχα χρησιμοποιημένα όπου ανακαλύψαμε ότι οι καλοπροαίρετοι πελάτες φόρεσαν καινούρια ρούχα και παπούτσια από το κατάστημα, μας άφησαν τα δικά τους και απλά έφυγαν κύριοι.

Μαρίνα, Υπάλληλος σε πολυκατάστημα

 

Πολλές ιστορίες και πολύ αηδιαστικές. Δύο όμως ξεχωρίζω και θυμάμαι έντονα. Η πρώτη ήταν όταν μπήκαμε να καθαρίσουμε τα δοκιμαστήρια και σε ένα από αυτά αντιληφθήκαμε ότι η γυναίκα που ήταν πριν μέσα -γύρω στα 40- είχε κάνει την ανάγκη της κανονικά και έφυγε. Το δεύτερο περιστατικό ήταν όταν ένας άντρας, προφανώς με πολλές σεξουαλικές ορμές, αποφάσισε να αυνανιστεί μέσα στο δοκιμαστήριο και να αφήσει το DNA του στον καθρέφτη, στην κουρτίνα και στον τοίχο του δοκιμαστηρίου.

Κωνσταντίνα, Υπάλληλος σε κατάστημα ρούχων και αξεσουάρ

 

Θυμάμαι ότι βρήκα σερβιέτα, σάντουιτς μισοφαγωμένο, ενώ μια φορά μια κοπέλα ούρησε μέσα στο δοκιμαστήριο.

Νίκος, Ιδιοκτήτης καταστήματος με ρούχα

 

 

Χρησιμοποιημένο προφυλακτικό. Αυτό ήταν το χειρότερο και φυσικά πιο αηδιαστικό πράγμα που βρήκα ποτέ σε δοκιμαστήριο. Αντιλαμβάνεσαι το σοκ που έπαθα μόλις το είδα στο πάτωμα του δοκιμαστηρίου πεταμένο. Νομίζω δεν ένιωσα ποτέ στη ζωή μου πιο άσχημα και απαίσια.

Νικολέτα, Υπάλληλος σε πολυκατάστημα

 

Νομίζω το χειρότερο που είχα βρει όσο δούλευα πωλήτρια σε κατάστημα με γυναικεία ρούχα ήταν ένα φόρεμα σατέν που είχαμε στο κατάστημα. Η κοπέλα που το είχε πάρει για να το δοκιμάσει φαίνεται πως είχε τσακωθεί με το μπάνιο, αφού όταν μπήκα για να το μαζέψω μύριζε τόση ιδρωτίλα που παραλίγο να κάνω εμετό.

Άντρη, Υπάλληλος σε κατάστημα με γυναικεία ρούχα

 

 

Ευτυχώς, εκτός από μία φορά που βρήκα ένα πανί μωρού με τις ακαθαρσίες του μέσα, δεν μου έτυχε κάτι άλλο πολύ αηδιαστικό.

Μάριος, Υπάλληλος σε κατάστημα με παιδικά ρούχα

 

Παρότι εργαζόμουν για καιρό ως πωλητής σε κατάστημα ρούχων, ευτυχώς δεν μου έτυχε κάτι πολύ αηδιαστικό. Ωστόσο, θυμάμαι πολύ έντονα την αντίδραση συναδέλφου μου όταν βρήκε πάνω σε εμπόρευμα, μετά που το μάζεψε από το δοκιμαστήριο, ίχνη από σπέρματα. Όπως φαίνεται, ο τύπος αφού ικανοποίησε την ανάγκη του, αποφάσισε να σκουπίσει τα ίχνη του με την μπλούζα που πήρε μαζί του για να τη δοκιμάσει.

Κυριάκος, Υπάλληλος σε πολυκατάστημα

 

Image result for filthy fittings  rooms in stores

 

Το χειρότερο που βρήκα σε δοκιμαστήριο όσο δούλευα ως πωλήτρια ήταν βρώμικες κάλτσες, αλλά πολύ βρώμικες. Προφανώς ο ιδιοκτήτης τις έβγαλε, φόρεσε καινούργιες από το κατάστημα και μας άφησε δώρο τις δικές του.

Καλλιόπη, Υπάλληλος σε κατάστημα ανδρικών ειδών

 

Στο κατάστημα που δούλευα έτυχε να βρω σε δοκιμαστήριο χρησιμοποιημένα χαρτιά με μίξα και φλέγματα, ενώ μια άλλη φορά, πάνω στον καθρέφτη του δοκιμαστηρίου, κάποιος πριν φύγει, μάλλον για να μην ματιαστεί, έφτυσε τον εαυτό του, πολλές φορές.

Αντρέας, Υπάλληλος σε κατάστημα με αθλητικά είδη

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Oneman.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ