Ένα πρωτοποριακό summer school από τον Οργανισμό Νεολαίας

Αναπτύξτε τα ταλέντα σας, στο 3ο Youth Leadership Summer School του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους νέους από 18 μέχρι 30 ετών, να συμμετάσχουν σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Summer School, που θα πραγματοποιηθεί στις 8-12 Ιουνίου, στις Πλάτρες.

Στόχος του προγράμματος, είναι να ενδυναμώσει τους νέους που οραματίζονται τη θετική αλλαγή και την πρόοδο της κοινωνίας, εισάγοντάς τους σε δημιουργικούς τρόπους σκέψης και στην αναζήτηση ευκαιριών ανάδειξης ηγετικών ικανοτήτων, οι οποίες θα οδηγήσουν με τη σειρά τους στην υλοποίηση καινοτόμων ιδεών.

Το πρόγραμμα θα προσφέρει στους νέους μια πολυδιάστατη εμπειρία και προσέγγιση στο θέμα «Ηγεσία & Δημιουργικότητα», καθώς και την ευκαιρία γνωριμίας με νέα εργαλεία, και πρωτοπόρους εκπαιδευτές και εμψυχωτές, με σκοπό να συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να πιστέψουν στα χαρίσματά τους. Επιπρόσθετα, το Youth Leadership Summer School θα δώσει την ευκαιρία σε κάθε συμμετέχοντα να συναντηθεί δημιουργικά με νέους ανθρώπους, αναλαμβάνοντας από κοινού δράσεις μέσα σ’ ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

 Μεταξύ άλλων, σε μία από αυτές τις δράσεις, οι νέοι θα κληθούν να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις θετικής αλλαγής σε πραγματικά προβλήματα και προκλήσεις της περιοχής Πλατρών και Τροόδους. Έπειτα, οι προτάσεις αυτές θα παρουσιαστούν στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι θα αποφασίσουν για την περαιτέρω αξιοποίηση και υλοποίηση τους.

 Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €50 για ένα άτομο και στα €40 για αδέλφια, το οποίο θα περιλαμβάνει διαμονή και πλήρη διατροφή για 5 ημέρες (4 βράδια). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 77772757, ενώ για δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://goo.gl/tammjK

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ