Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Οι καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου σχετικά με το άτομο που κατασκευάζει τις βόμβες στην Κύπρο, το σκηνικό πολέμου ανάμεσα στο Ισραήλ και το Ιράν και η απεργία των οδηγών λεωφορείων στην Πάφο που αυτή τη φορά είναι πιο δυναμική και αποφασιστική.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές είναι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Πέμπτη 10 Μαΐου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 



Ο Φαίδωνος «ξαναχτυπά» με νέες αποκαλύψεις που πλήττουν την Αστυνομία.

Αποκαλύψεων συνέχεια από τον Δήμαρχο Πάφου, ο οποίος έπειτα από τις σοβαρές καταγγελίες που εξαπέλυσε εναντίων της αστυνομίας για ανικανότητα και διαφθορά, κυρίως όσον αφορά το θέμα της εμπορίας ναρκωτικών στην Πάφο, χθες δήλωσε δημόσια ότι στην Αστυνομία γνωρίζουν πολύ καλά ποιο είναι το άτομο που κατασκευάζει τον μεγαλύτερο αριθμό εκρηκτικών υλών στην Κύπρο και προμηθεύει την αγορά, και παρόλα αυτά δεν τον συλλαμβάνουν. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, τόσο ο ίδιος όσο και η Αστυνομία, γνωρίζουν και πού μένει, και πού κινείται το εν λόγω άτομο, αλλά δεν προχωρούν στη σύλληψή του και αυτό είναι αδιανόητο. Από την πλευρά της η αστυνομία μέσω του Εκπροσώπου της, απέρριψε τις καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου, τονίζοντας ότι το Σώμα όταν έχει πληροφορίες τις αξιοποιεί πλήρως.



 

Το Ισραήλ σε ρήξη με το Ιράν [και οι επιθέσεις στη Συρία]

Image result for iran israel

Στον απόηχο της απόφασης του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλτ Τράμπ, για αποχώρηση των ΗΠΑ από τη συμφωνία για τα πυρηνικά με το Ιράν, η ένταση μεταξύ Ισραήλ και Συρίας έχει αυξηθεί. Συγκεκριμένα, ο ισραηλινός στρατός γνωστοποίησε ότι «ήχησαν στην περιοχή των Υψιπέδων του Γκολάν» πολλές από τις σειρήνες του συστήματος αεράμυνας, με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ιρανικές δυνάμεις στη Συρία εκτόξευσαν τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη περίπου είκοσι ρουκέτες εναντίον θέσεων των ισραηλινών ένοπλων δυνάμεων στο κατεχόμενο από το Ισραήλ τμήμα των Υψιπέδων του Γκολάν, ανακοίνωσε το ισραηλινό επιτελείο, διευκρινίζοντας πως δεν υπήρξαν θύματα και ότι ανταπέδωσε τα πυρά. Οι εχθροπραξίες αυτές καταγράφονται με φόντο την κλιμάκωση της ήδη μεγάλης έντασης μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν στο συριακό θέατρο, έπειτα από πολλές επιχειρήσεις που αποδόθηκαν στις ισραηλινές δυνάμεις εναντίον ιρανικών θέσεων στη Συρία.

Για συνεχή ενημέρωση στο Sigmalive.com

 



Σε επ’ αόριστο απεργία και πάλι τα λεωφορεία στην Πάφου

Ένεκα της μη τήρησης των συμφωνιών και των υποσχέσεων από το Υπουργείο για καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων στα λεωφορεία για τον περασμένο Απρίλιο, οι οδηγοί των λεωφορείων αποφάσισαν να κατέλθουν και πάλι σε απεργία απαιτώντας τα δεδουλευμένα τους και κάνοντας λόγο για κοροϊδία από το κράτος. Μάλιστα και παρά τις αντιδράσεις κοινού και τουριστών, για την ταλαιπωρία που υφίστανται, οι εργαζόμενοι δεν μοιάζουν να υποχωρούν από τις θέσεις τους εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ