Το νέο βίντεο του Αλέξη Τσίπρα θυμίζει λίγο Βόρεια Κορέα

Πρωταγωνιστεί ο ίδιος και μόνο αυτός.

 


Τα τελευταία χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις είναι γεγονός ότι κάνουν τα πάντα για να εντυπωσιάσουν αρνητικά την κοινή γνώμη. Την ίδια τακτική συνεχίζει βεβαίως και η κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία τα πάει ένα βήμα παραπέρα ποστάροντας κάθε τόσο βιντεάκια μέσα από τα οποία επιδιώκει να παρουσιάσει το κυβερνητικό της έργο.

Χθες, η επίσημη σελίδα του Έλληνα Πρωθυπουργού ανέβασε ένα καινούργιο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών στο οποίο ο Αλέξης Τσίπρας πρωταγωνιστεί. Στόχος του βίντεο είναι να παρουσιάσει τις πολύ καλές σχέσεις που έχτισε η χώρα με τη διεθνή κοινότητα όλο το προηγούμενο διάστημα και την αναγνώριση που χαίρει ο Έλληνας Πρωθυπουργός από τους ξένους αρχηγούς κρατών.

Στο βίντεο ακούγονται ατάκες όπως το εκπληκτικό «επιστροφή στην κανονικότητα», «το δίκαιο που έγινε πράξη» και το αμίμητο «Τώρα πια μας ακούν, μας αναγνωρίζουν, μας σέβονται. Από τις θυσίες των πολλών, περνάμε στις ανάγκες, στο δίκιο των πολλών και στα δικαιώματα για όλους», με τον Αλέξη να κοιτάει την κάμερα στα κατάματα.

Παρακολουθώντας το, ένα πράγμα μας θύμισε το όλο εγχείρημα. Την τακτική του Κιμ Γιονγκ Ουν, να παρουσιάζει εντός της χώρας του στημένα βιντεάκια από διεθνείς επιτυχίες αθλητών και επιστημόνων της Β. Κορέας στο εξωτερικό για να τους πείσει ότι η χώρα τους είναι η καλύτερη όλων, με διεθνή αναγνώριση και επιτυχίες.

 


Σχετικα

Αυτό συμβαίνει όταν 4 μαμάδες αποφασίζουν να γυρίσουν πορνό

Οι 6 πολυβραβευμένες ταινίες που θα δούμε φέτος στο τμήμα VIEWFINDER

Παφίτης καλλιτέχνης μας καλεί να φωτογραφίσουμε τις πόρτες και τα κατώφλια που μας καθόρισαν

Οι Κύπριοι φέτος είναι πιο ευτυχισμένοι από πέρσι και λιγότερο ευτυχισμένοι από του χρόνου

Έρχεται Κύπρο η ελληνική μπάντα που πέτυχε πραγματική διεθνή καριέρα

Μοναδικές εικόνες από το φράγμα του Κούρη. Για μισό λεπτό όμως...