Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Η δίωρη στάση εργασίας των κυβερνητικών γιατρών, μελών της ΠΑΣΥΚΙ, ως αντίδραση στις επικρίσεις του Υπ. Υγείας για το θάνατο του 10χρονου μαθητή, ο απόηχος των αιματηρών συγκρούσεων στη Λωρίδα της Γάζας και η επιστροφή του Χριστόφορου Τορναρίτη στον Ολυμπιακό. 

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές είναι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Τετάρτη 16 Μαΐου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

 

Προχωρούν κανονικά οι κυβερνητικοί γιατροί σε δίωρη στάση εργασίας

Σε δίωρη στάση εργασίας από τις 10 μέχρι τις 12.00 θα κατέλθουν οι γιατροί μέλη της Παγκύπριας Συντεχνίας Κυβερνητικών Ιατρών, με αφορμή τη σύλληψη δύο ιατρών του δημοσίου σχετικά με το θάνατο του δεκάχρονου μαθητή, Σταύρου Γιωργαλλή, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Παρασκευή, μετά από χτύπημα στο κεφάλι, ενώ έπαιζε μπάσκετ με συμμαθητές του, στο μάθημα της γυμναστικής, στο Δημοτικό Σχολείο Αλεθρικού. Με προσωπικό ασφαλείας, για τα εξαιρετικά επείγοντα περιστατικά, θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσηλευτήρια, ενώ το Υπουργείο Υγείας καλεί το κοινό, προς αποφυγή ταλαιπωρίας, να μην προσέλθει σήμερα στα δημόσια νοσοκομεία για τα προγραμματισμένα ραντεβού. Η Καρδιολογική κλινική του ΓΝ Πάφου, «αισθανόμενη την κρισιμότητα των ημερών και μη επιθυμώντας επιδείνωση της ταλαιπωρίας των ασθενών και περισσότερη επιβάρυνση του δημόσιου συστήματος υγείας», αποφάσισε να μην λάβει μέρος στη στάση εργασίας.

 

Καζάνι που βράζει είναι τα Παλαιστινιακά εδάφη, μετά το μακελειό στη Γάζα

Image result for μακελειό γάζα

Λόγω διαφωνιών, χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η έκτακτη Σύνοδος του Συμβουλίου Ασφαλείας, το οποίο για ακόμα μια φορά εμφανίστηκε διχασμένο. Οι ΥΠΕΞ των χωρών μελών του Αραβικού Συνδέσμου θα συνεδριάσουν αύριο, κατόπιν αιτήματος της Σαουδικής Αραβίας, για να συζητήσουν σχετικά με την ισραηλινοπαλαιστινιακή κρίση. Οι Παλαιστίνιοι κήδεψαν χθες τους νεκρούς τους, μετά την πιο αιματηρή ημέρα στη Λωρίδα της Γάζας τα τελευταία χρόνια.



 

Back to Back για τον Τορναρίτη στον Ολυμπιακό

Image result for χριστόφορος τορναρίτης ολυμπιακός

Στα παλιά του λημέρια επιστρέφει ο Χριστόφορος Τορναρίτης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα βοηθήσει οικονομικά και θα αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού. Ο Τορναρίτης θα έχει τον πλήρη έλεγχο στις αποφάσεις που θα παρθούν για την ενίσχυση της ομάδας. Ο στόχος θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η επιστροφή στην Ά κατηγορία. Παράλληλα, η  συνέλευση εξουσιοδότησε τον Κωστάκη Σεραφείμ να μείνει στην προεδρία του σωματείου και να σχηματίσει νέο διοικητικό συμβούλιο. Σε μια άλλη εξέλιξη όλα δείχνουν ότι στα ηνία της τεχνικής ηγεσίας θα είναι ο Κώστας Μαλέκος και ουσιαστικά απομένει η ανακοίνωσή του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ