Αυτό το αυτοκίνητο δεν μπορείς να το κάνεις tag σε καμιά κατηγορία

Το τριήμερο του Κατακλυσμού, 26 με 28 Μαΐου, στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού, στη Λεμεσό, το Audi Q2 μάς οδήγησε στην πιο #untaggable εμπειρία!

 


Article featured image
Article featured image

Όταν έχεις να κάνεις με ένα αυτοκίνητο τόσο μοναδικό που δεν μπορείς να το κάνεις tag σε καμία κατηγορία, τότε δεν μπορεί παρά να σε προσκαλέσει να βιώσεις κι εσύ μια πραγματικά #untaggable εμπειρία! Αυτό ήταν άλλωστε και το σκεπτικό πίσω από το εναλλακτικό event που διοργάνωσε το #untaggable Audi Q2, το τριήμερο του Κατακλυσμού 26 με 28 Μαΐου, στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού στη Λεμεσό.

Ένα κίτρινο container που στήθηκε στο κέντρο της πλατείας σε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία της πόλης, προσκαλούσε το κοινό να μπει μέσα στο εσωτερικό του και να ζήσει μια διαδρομή σε ένα διαφορετικό κόσμο που αντικατόπτριζε πόσο μοναδικός είναι ο κάθε ένας από μας μέσα σε αυτό το σύμπαν. Φυσικά, εκεί μέσα ήταν τοποθετημένο και μέρος του Audi Q2, το οποίο καθρεφτιζόταν σε όλο τον χώρο, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό εφέ φωτός και αντανάκλασης.

 



 

Το συναρπαστικό installation ήταν μια πρωτότυπη ιδέα της εικαστικού Αλίκης Κυρμίτση, σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία Innovation/Leo Burnett, η οποία κατάφερε να αποδώσει με τον πιο #untaggable τρόπο το σκεπτικό της εταιρείας Unicars και της CEO της, κα Χριστιάνας Διογένους, για σύνδεση ενός παγκοσμίου φήμης brand όπως η Audi, με τις ανάγκες και επιθυμίες του Κύπριου καταναλωτή. Σε συνέντευξη της η κα Διογένους δήλωσε ότι «όσο μικρή κι αν είναι η Κύπρος σε μέγεθος, άλλο τόσο μεγάλη είναι σε ταλέντο, όραμα και δημιουργία. Και εμείς ως Unicars έχουμε και τη θέληση, αλλά και την υποχρέωση, να αναδεικνύουμε τόσο τις ομορφιές όσο και τους όμορφους ανθρώπους του τόπου μας».

 



 

Τέλος, όπως ήταν φυσικό, το υπέροχο πρωτοποριακό σκηνικό ήταν μια μοναδική ευκαιρία για τους απανταχού instagram lovers, οι οποίοι μοιράστηκαν με τους followers τους την #untaggable εμπειρία μέσα από φωτογραφίες και stories που ανέβαζαν στα social media τους κάτω από τα #AudiQ2 και #UntaggableExperience, μετατρέποντας το event σε μια viral κατάσταση που ενθουσίασε το κοινό, δίνοντας στην εταιρεία Unicars και πιο συγκεκριμένα στην Audi τη δυναμική να αναπτύσσει παρόμοιες πρωτοβουλίες που ξεφεύγουν από τα στενά περιθώρια του τομέα του αυτοκινήτου στην Κύπρο.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ