Η νέα τάση στην αισθητική χειρουργική είναι κάπως… αλλόκοτη

Μετά τους γλουτούς, το στήθος, τα χείλη, το αιδοίο και τα ζυγωματικά, τώρα παίρνει σειρά και άλλο σημείο του σώματος.

 


Article featured image
Article featured image

Αν θεωρούσες ότι τα είχες δει και ακούσει όλα, μάλλον έκανες μεγάλο λάθος.

Πριν λίγο καιρό στη CITY, είχαμε κάνει ένα μικρό αφιέρωμα σε 6 πλαστικές επεμβάσεις που ανθούν στις μέρες μας και αφορούν τα επίμαχα σημεία (διάβασε σχετικά ΕΔΩ). Μεταξύ άλλων το αφιέρωμα περιλάμβανε τις πλαστικές στα γεννητικά όργανα, τη λεύκανση αιδοίου και πρωκτού και το λίφτινγκ όρχεων.

Πλέον, σε όλα τα πιο πάνω, μπορείτε να προσθέσετε ακόμη μία κατά κάποιο τρόπο πλαστική/αισθητική επέμβαση η οποία αφορά προς το παρόν τις γυναίκες και αφορά τις θηλές του στήθους.

Όπως διαβάζουμε σε ιστοσελίδες του εξωτερικού, πολλές γυναίκες επιλέγουν να κάνουν ενέσεις για να γίνουν οι θηλές τους πιο πεταχτές.

Ο Δρ Sergio Alvarez, πλαστικός χειρουργός στο Μαϊάμι, στο MIA Aesthetics, είπε ότι τους τελευταίους έξι μήνες έχουν αυξηθεί οι πελάτισσες που ζητούν πιο πεταχτές θηλές. «Στην ουσία μουδιάζουμε την περιοχή της θηλαίας άλω και βάζουμε ένα γέμισμα», είπε ο Alvarez, «που δεν διαφέρει απ’ ό,τι χρησιμοποιούμε στο πρόσωπο».

Ο 36χρονος Alvarez είπε ότι η τάση για έντονες θηλές μπορεί να εντοπιστεί σε μια πηγή που δεν εκπλήσσει κανέναν: σε ένα μέλος της οικογένειας Kardashian, την Kendall Jenner, που συχνά κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν, με τις ρώγες της να φαίνονται μέσα από τα ρούχα της. «Δεν είναι όλες οι ρώγες ίδιες. Μερικές γυναίκες έχουν εισέχουσες θηλές, άλλες μικρές και κάποιες μεγάλες», είπε ο Alvarez στο VICE.

 

Image result for Kendall Jenner nipples



Συμπλήρωσε δε ότι έχει κάνει εκατοντάδες διαδικασίες ενέσεων στις θηλές, με τη μέση ηλικία των ασθενών να είναι στα 25 χρόνια. Το κόστος κυμαίνεται από 800 ως 1.000 δολάρια κατά μέσο όρο στην κλινική του Alvarez, ανάλογα με τις ανάγκες της ασθενούς. 

«Όλα αυτά τα πράγματα είναι προσωρινά, πράγμα καλό και κακό. Αυτό που σήμερα δείχνει ωραίο μπορεί να μην δείχνει ωραίο σε πέντε χρόνια», είπε ο γιατρός. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου τέσσερις με έξι μήνες και ο Alvarez είπε ότι αναρρώνεις άμεσα από την επέμβαση. Αν και είναι μια διαδικασία χαμηλού κινδύνου, είπε, αν είσαι έγκυος ή θηλάζεις, δεν θα ήσουν υποψηφία να την πραγματοποιήσεις.

Τι έπεται, λοιπόν, στον κόσμο μας που έχει μανία με το σώμα του; Ο Alvarez είπε ότι στο μέλλον μπορεί να δούμε την τάση οι γυναίκες να θέλουν μικρότερο στήθος. Αυτήν τη στιγμή πάντως, ο χειρουργός είπε ότι αναμφίβολα η πιο συνηθισμένη εγχείρηση στο ιατρείο του είναι η βραζιλιάνικη ανόρθωση γλουτών.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ