Η μεγάλη στιγμή του καλοκαιριού έφθασε

Ο Ivan Vasiliev έρχεται στην Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

Ο σπουδαίος αυτός Ρώσος χορευτής, ο χορευτής που έκανε τους φίλους του χορού να παραμιλούν με τις απίστευτες εμφανίσεις του στα διάφορα μεγάλα θέατρα του κόσμου έρχεται στη Κύπρο για μία και μοναδική εμφάνιση στο Κηποθέατρο Λεμεσού.

Μαζί του 12 σολίστ του Βolshoi που παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τις σημαντικότερες στιγμές από τα μεγάλα μπαλέτα του κόσμου.Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει:

Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί  το ολοκληρωμένο έργο «LOVE IS EVERYWHERE» σε μουσική  Igor Stravinsky και χορογραφία του Ivan Vasiliev  και στο δεύτερο μέρος παρουσιάζονται διάφορα αποσπάσματα από τα έργα «SCHEHERAZADE», «DON QUIXOTE» «THE DYING SWAN»,«UNDERWOOD» «I WANT TO BREAK FREE» και άλλα.

 

Στο Κηποθέατρο  Λεμεσού  στις  6  Ιουλίου

Η κάθε του εμφάνιση θεωρείται  ένα τεράστιο γεγονός και το πρόγραμμα του είναι το πιο βαρυφορτωμένο από οποιοδήποτε άλλο καλλιτέχνη. Σημαντικές  οι εμφανίσεις του  με το περίφημο μπαλέτο Bolshoi όπου τα εισιτήρια  φθάνουν μέχρι και 1,000 Ευρώ και εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ώρες.

Μαζί του στη Κύπρο θα είναι  12 χορευτές από τους κορυφαίους σολίστ του Bolshoi  που αποτελούν τους μόνιμους συνεργάτες του όπως  η Ekaterina  Shipulina, Maria Vinogradova, Denis Savin,  Denis  Rodkin  και άλλοι ακόμη  που μαζί θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα που αναμένεται να μαγέψει όσους θα έχουν τη τύχη να βρεθούν στο Κηποθέατρο Λεμεσού στις  6 Ιουλίου στις 21:00 το βράδυ.

Την μεγάλη αυτή οργάνωση έχει αναλάβει το « Ίδρυμα Θεοτόκος» το οποίο με αυτή την εκδήλωση κάνει αρχή μιας σειράς εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν,  με κορύφωση τα 50 χρόνια του Ιδρύματος που συμπληρώνονται το  2019.

Η παράσταση έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Πρώτης κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρίας Άντρης  Αναστασιάδη.

Ήδη έχει αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων  από το «Ταμείο της Οδού Ειρήνης 158»,  τηλέφωνο  25 87 87 44,   ηλεκτρονικά από την Tickethour.com.cy τηλ  77 77 70  40 και από το ταμείο του Κηποθεάτρου Λεμεσού  μόνο τα απογεύματα.

 

Η παράσταση αρχίζει στις 21:00


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ