Πόσο μας επηρεάζει ο φόβος στον χώρο εργασίας;

Ο φόβος είναι καλός όταν είναι ισορροπημένος. Με αυτό τον τρόπο μας κρατάει ζωντανούς και ασφαλείς. Και στον χώρο εργασίας μπορεί να μας ωθήσει για να επιτύχουμε. Αν όμως καταλήξει ανεξέλεγκτος, μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις ικανότητές μας, την εργασιακή μας συμπεριφορά, και φυσικά, την επιτυχία της εταιρείας μας.

 


Article featured image
Article featured image

Την Παρασκευή, 22 Ιουνίου, 2018, η Phoenix Leaders θα φιλοξενήσει τη διάλεξη «Φόβος στο χώρο εργασίας: πόσο μας επηρεάζει;» με τη Valentina Kislaya, Διευθύνουσα Σύμβουλο και ιδρύτρια της Phoenix Leaders και τον Simon Ashton, εξειδικευμένο ψυχολόγο.

Οι δύο ομιλητές, με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας, θα αναλύσουν το θέμα συνδυάζοντας την επιστημονική έρευνα και την ανάλυση των ανθρώπινων συναισθημάτων, τις δράσεις και τις σκέψεις. Θα παρουσιάσουν σημαντικές πληροφορίες για το πώς ο φόβος της αποτυχίας όχι μόνο μπορεί να μας κρατήσει πίσω από την προσωπική μας απόδοσή, αλλά και να αιχμαλωτίσει την επιτυχία της εταιρείας μας.

Η Valentina και ο Simon θα προσδιορίσουν τους φόβους που συνήθως αποκαλούμε «κοινούς» και που μπορούν να διαμορφώσουν τις συμπεριφορές μας στον χώρο εργασίας, συζητώντας πώς ο εγκέφαλος μας επηρεάζεται και ανταποκρίνεται στον φόβο. Θα διδάξουν, επίσης, διάφορες τεχνικές και λύσεις για να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να διαχειρίζονται τον φόβο αποτελεσματικά και να τον αξιοποιούν προς όφελός τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 22 Ιουνίου, στις 18:00, στη Λέσχη Phoenix Leaders, οδός Αγίων Ομολογητών 97, Άγιοι Ομολογητές 1080, στη Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το ask@phoenixleaders.co.uk ή στο τηλέφωνο 22818000.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ PHOENIX LEADERS

Η Phoenix Leaders ιδρύθηκε από τη Valentina Kislaya στην Κύπρο το 2015 και είναι μια συμβουλευτική εταιρεία εκπαίδευσης για την ανάπτυξη ηγετικών και διοικητικών ικανοτήτων.

Η Phoenix Leaders είναι υπέρμαχος μιας νοοτροπίας ανάπτυξης και ενστερνίζεται την αλλαγή που σέβεται την πολιτιστική κληρονομιά. Η ομάδα δοκιμάζει το ηγετικό στιλ υφιστάμενων και μελλοντικών ηγετών και αναπτύσσει τις ικανότητες και το πνευματικό σθένος που χρειάζονται για να πετύχουν στους γρήγορους ρυθμούς του σήμερα.

Κέντρο της προσέγγισής τους είναι η πεποίθηση ότι για να εκπληρώσει τις απαιτήσεις που επωμίζεται ένας σύγχρονος ηγέτης, πρέπει να εξελίσσει και να ανανεώνει τις σκέψεις του συνεχώς, βγαίνοντας κάθε φορά πιο δυνατός και πιο ικανός.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ VALENTINA KISLAYA

Η Valentina είναι μια διορατική εκπαιδεύτρια και σύμβουλος ηγετικών ικανοτήτων, διαθέτει ένα δυναμικό στιλ και δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια. Συνεργάζεται με ηγέτες σε διεθνές επίπεδο, βοηθώντας τους να εμπνέουν ομάδες όλων των γενεών και εθνοτήτων σε έναν κόσμο με εναλλασσόμενα επιχειρηματικά μοντέλα και αντισυμβατικές μεθόδους εργασίας. Η Valentina υποστηρίζει ένθερμα ένα αυθεντικό, βιώσιμο και αποτελεσματικό ηγετικό στιλ.

Η Valentina σπούδασε οργανωτική διοίκηση στα πανεπιστήμια του Στάνφορντ και του Κολούμπια.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ SIMON ASHTON

Ο Simon είναι επαγγελματίας ψυχολόγος, με πάνω από 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας. Ως ιδρυτής της Canoe Consulting, ο Simon παρέχει υπηρεσίες επιλογής, αξιολόγησης και διαχείρισης ταλέντων εκ μέρους οργανισμών σε όλη τη Βρετανία και την Ευρώπη. Παρέχει επίσης συμβουλές για να μπορέσουν σύγχρονα ηγετικά στελέχη να αναπτυχθούν όχι μόνο οι ίδιοι ως επαγγελματίες αλλά και οι υπάλληλοί τους, σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο εργασιακό περιβάλλον. Ο Simon παρέχει ψυχολογικές γνώσεις που συμβάλλουν στην επίτευξη απτών επιχειρηματικών αποτελεσμάτων. Αυτά περιλαμβάνουν την αύξηση της παραγωγικότητας και την εμπλοκή των εργαζομένων, την προσαρμογή με μεγαλύτερη επιτυχία στην αλλαγή, βοηθώντας το προσωπικό να φθάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, και την επίτευξη υψηλών στόχων. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ