Το νέο hit του φετινού καλοκαιριού είναι… κυπριακό

Δώσε βάση, γιατί φέτος θα το ακούς παντού. 

 


Article featured image
Article featured image

Όπως κάθε καλοκαίρι, υπάρχουν κάποια κομμάτια που βγαίνουν μπροστά, μας κάνουν να κολλήσουμε μαζί τους και να τα τραγουδάμε και να τα χορεύουμε όπου βρεθούμε. Έτσι και φέτος, ένα τέτοιο κομμάτι που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, κατάφερε να αγγίξει την άλφα πλευρά μας και να μας κάνει να κολλήσουμε μαζί του.

«Η Άλφα μας πλευρά», όπως τιτλοφορείται το νέο κομμάτι των Παπιγιόν -σε δικούς τους στίχους και μουσική- είναι άκρως καλοκαιρινό, ανεβαστικό και έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για να γίνει το φετινό summer hit.

Οι Άγγελος Αυγουστή, Κωνσταντίνος Κυριάκου, Χρίστος Χόπλαρος, Στέλιος Γερασίμου και Πέτρος Κκάλλης, τραγουδούν για  τους φίλους, τις στιγμές και πόσο όμορφο είναι να έχεις στη ζωή σου ανθρώπους που σου βγάζουν την ΑΛΦΑ πλευρά σου, αφού μαζί τους μπορείς να είσαι ο εαυτός σου.

 



Το τραγούδι, έχει γραφτεί αποκλειστικά για τα καλοκαιρινά ΑΛΦΑ Music Tours, τα οποία αποτελούν μια πρωτοβουλία της μπύρας ΑΛΦΑ. Στο πλαίσιο αυτό, η μπύρα ΑΛΦΑ και το συγκρότημα Παπιγιόν, θα βρίσκονται on tour με συνολικά 21 live εμφανίσεις σε όλη την Κύπρο, μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

Τα ΑΛΦΑ Music Tours, μας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσουμε το καλοκαίρι στην Άλφα του πλευρά, δημιουργώντας παράλληλα ένα ζεστό κλίμα μεταξύ φίλων. Η ενέργεια και η καλή διάθεση που διακρίνει το συγκρότημα Παπιγιόν, συνάδουν απόλυτα με τις ίδιες τις αξίες του brand της μπύρας ΑΛΦΑ: φιλία, ειλικρίνεια, αγάπη, αυθεντικότητα.

 



Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί 10 live, με το συγκρότημα να καταλαμβάνει τη σκηνή με αξέχαστα live performances, μεταδίδοντας στον κόσμο την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του. Ενσωματώνοντας στο πρόγραμμα τους τραγούδια για όλα τα γούστα, το συγκρότημα Παπιγιόν και η μπύρα ΑΛΦΑ είναι σίγουρο πως  δίνουν μία δροσιστική διάθεση στο φετινό μας καλοκαίρι μέσα από τα ΑΛΦΑ Music Tours!

Εάν θέλετε να τους απολαύσετε από κοντά και να ακούσετε live το νέο τραγούδι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρευρεθείτε σε ένα από τα επόμενα events. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες και ώρες των προγραμματισμένων events, μπορείτε να βρείτε στις σελίδες της ΑΛΦΑ στo Facebook (ALFA Beer (CY) και  Instagram (alfabeercyprus).

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ