Γυναίκα έκανε στο σύζυγό της την πιο σκληρή φάρσα όσο αυτός παρακολουθούσε Μουντιάλ

Ένα είναι σίγουρο, ότι ήθελε πολλά κότσια για να τολμήσει να του κάνει κάτι τέτοιο.

 


Article featured image
Article featured image

Εδώ και μερικές εβδομάδες διανύουμε μια έντονη ποδοσφαιρική περίοδο, με όλο τον πλανήτη να παρακολουθεί καθημερινά τους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλου. Κάποιοι ως αγνοί φίλαθλοι και κάποιοι άλλοι ως πιστοί οπαδοί, που όχι μόνο δεν χάνουν κανένα αγώνα, αλλά φανατίζονται, νευριάζουν και γενικά φτάνουν σε ακρότητες όταν κάποιος προσπαθεί να μπει εμπόδιο στην ιεροτελεστία που ακολουθούν.

Όπως ακριβώς ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, ο οποίος όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις του, δεν ασχολείται με τίποτα άλλο όταν έχει αγώνα, ενώ ο φανατισμός τους είναι τόσο μεγάλος, που ακόμη και όταν του μιλάει η γυναίκα του, της κάνει παρατήρηση ότι τον διακόπτει.

Θέλοντας λοιπόν και αυτή με τη σειρά της να του δώσει ένα μάθημα, αποφασίζει να του στήσει μία πολύ σκληρή φάρσα, την εξέλιξη της οποίας ούτε η ίδια πιθανόν να είχε φανταστεί.

Στήνει μία κρυφή κάμερα στο σαλόνι για να παρακολουθεί τις αντιδράσεις του και όσο αυτός παρακολουθεί με ένταση και αγωνία τον αγώνα, αυτή στις κρίσιμες φάσεις του κλείνει την τηλεόραση. Στην αρχή αυτός βάζει τις φωνές, προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει και πετάει το ποτό του και μερικά μπολ με φαγητό, στη συνέχεια όμως και όσο η φάρσα συνεχίζεται ο εκνευρισμός του άντρα μεγαλώνει, και δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Από το laptop, μέχρι και την ίδια την τηλεόραση.

Παρότι δεν ξέρουμε τι έγινε όταν ανακάλυψε τη φάρσα της γυναίκας του, μπορούμε να φανταστούμε…


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ