Ποιος αναλαμβάνει και τι θα κάνει με το τέως Holiday Inn Nicosia;

Οι νέοι διαχειριστές επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα νέο σημείο αναφορά για τον τουρισμό της πρωτεύουσας.

 


Article featured image
Article featured image

Η είδηση έγινε γνωστή μόλις χθες, με διάφορα ελλαδικά Μέσα να κάνουν αναφορές στην ανάληψη της ανακατασκευής και λειτουργίας ενός από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Λευκωσίας που μέχρι πρότινος λειτουργούσε με την επωνυμία «Holiday Inn», από τον διεθνή όμιλο Zeus International.

Η ανάληψη της ανακατασκευής και λειτουργίας του εν λόγω ακινήτου από τη Zeus International έρχεται στο πλαίσιο συμφωνίας με την «Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ», την μεγαλύτερη εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, στον όμιλο εταιρειών της οποίας ανήκει το ακίνητο.

Το ακίνητο, το οποίο εκμισθώθηκε στη Ζeus International, τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο όμιλο που δραστηριοποιείται εμπορικά στον κλάδο εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, προβλέπεται να ανακατασκευαστεί πλήρως και να λειτουργήσει ως πολυτελές ξενοδοχείο πόλης.

Στόχος είναι, έπειτα από τις εργασίες ανάπλασης υπό τη φροντίδα και εποπτεία της Zeus International, να επαναλειτουργήσει με νέα ταυτότητα, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα city hotels της Λευκωσίας με 140 δωμάτια, σουίτες, συνεδριακές αίθουσες, εστιατόρια και μπαρ καθώς και πληθώρα facilities που θα το καταστήσουν σημείο αναφοράς για τον κυπριακό τουρισμό.

 

Η εν λόγω εταιρεία διαχειρίζεται ήδη ένα ξενοδοχείο πολυτελείας στην Κύπρο και συγκεριμένα στην Πάφο, το Royal Blue Hotel & Spa.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ