«Ήθελα να έφευκα λλίο πιο περήφανος που την πορεία εχτές, αλλά…»

Ο Γιάννης, βρέθηκε χθες στην 5η Πορεία Υπερηφάνειας για να στηρίξει με τον τρόπο του την προσπάθεια που γίνεται, μόνο που φεύγοντας τα συναισθήματά του ήταν κάπως ανάμεικτα. Μια χαρμολύπη που δεν τον έκανε να νιώσει και πολύ υπερήφανος.

 


Article featured image
Article featured image

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση όπως την ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:  



«Ήθελα να μπορούσα να φύω λλίο πιο περήφανος σήμερα που την πορεία υπερηφάνειας. Να δω μιαν κάποιαν εξελικτική πορεία - ας εν τζαι συγκριτικά με τους παλιούς εαυτούς μας τζαι όι με το δυτικό γίγνεσθαι.  Αλλά, πάλε, στη σκηνή έναν εικονοστάσι που πολιτικούς να μιλούν τζαι να σούζουν συγκαταβατικά τη κκελλέν τους για την ανεπαρκή παιδεία που οι ίδιοι εν προάγουν, ούτε παρέχουν για την αποκατάσταση της εικόνας των LGBT+ ατόμων στην κοινωνία. Τζιαι πουκάτω χειροκρότημα. Όσοι εξέραν Ελληνικά τουλάχιστον. Οι υπόλοιποι too much. Τζαι ππούστηες, τζιαι τουρκόφωνοι ή λοιποί αλλοδαποί εν χωρούν σε τούντην αγκαλιά.

Τζαι περπάτημα μετά, με κάτι τάχτιριτι τζαι ττάκκα ττούκκα, ως επί το πλείστον, επειδή ο κόσμος εν για το ππαρτούι που έρκεται. Οργανική διαμαρτυρία. March μόνο σε μήνα, τζαι εθνικισμό έχουμε. O καθένας, ξέρω, παρπατά όπως θέλει. Οι μέλισσες έρκουνται πάντα μετά όμως. Τσιμπούν ό,τι έβρουν τζαι μετά ψοφούν.

Έσσιει τζαι κάτι μέλισσες που έννεν καθαρές. Περάστε κόσμε να τσιακκαριστείτε άμπα τζι έσιετε το χτιτζιόν. (βλ. ανακοίνωση άσχετη με το Aids solidarity movement που αν τζαι ήταν παρών, εν εθεωρήθηκε αναγκαίο που τους διοργανωτές να ρωτήσουν έστω το wording του promotion). Αν είσαστε καθαρές συνεχίστε το ππάρτι ανενόχλητες - τζαι ξανά χειροκροτήματα - ώσπου στα 25 σας, στα 50 σας, στο κοιμητήριο να λαλούν οι διερχόμενοι: «Μα εν καταλάβω τι άλλο θέλετε πκιον με τούτην την ισότητα. Εσείς εθκιαλέξετε να είσαστε ππούστηες» τζιαι η μόνη σας απάντηση να είναι: 'Εν να έσσιει τζιαι afterparty;'.

Περήφανος είμαι τζαι περήφανοι να είσαστεν ούλλες τζιαι ούλλοι τζαι ούλλ-insert οποιαδήποτε άλλη κατάληξη επιθυμείτε- εσείς που παρά την έλλειψη κατάλληλης οργανωμένης βοήθειας, συμπαράστασης, κατανόησης, εκπαίδευσης αντιλαμβάνεστε πως αξίζετε παραπάνω. Εν θα εξυμνήσω τους αγώνες σας, τες απώλειες σας, τα επιτεύγματα σας. Το μόνο που έχω να σας πω εν ότι αγαπώ σας τζι’ ευχαριστώ σας που είστε τόσο inspiring, τζαι τόσο acceptive σε inspiration. Tζαι οι υπόλοιποι, σαφώς, αξίζετε παραπάνω. Αλλά ποιος να σας το μάθει;». 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ