5 στιγμές που αγαπήσαμε από τη «φωνακλού» της ελληνικής τηλεόρασης

Πέθανε σήμερα η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή.

 


Article featured image
Article featured image

Στους περισσότερους τηλεοπτικούς της ρόλους, ήταν η κακιά, φωνακλού και ιδιότροπη γειτόνισσα, που εκνεύριζε τους πάντες ενώ ήθελε να έχει τον πλήρη έλεγχο των ζωών τους, έστω και αν δεν την αφορούσε.

Πληθωρική και ταλαντούχα, η Τζέσυ Παπουτσή, ήταν πάντα η δευτεραγωνίστρια που έκλεβε την παράσταση και ξεχώριζε για το ιδιαίτερο παίξιμό της και την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της.

Η πλειοψηφία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο τη γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της ως κα Κόλλια στη σειρά «Πάτερ Ημών», έπειτα ακολούθησαν πολλοί ρόλοι, με χαρακτηριστικό της, την κυρία Κακουδάκη, μία εκ των φυλακισμένων γυναικών στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη». 

Κατ’ εξοχήν κωμική ηθοποιός, η Τζέσυ Παπουτσή συμμετείχε σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές με την καριέρα της να μετρά πάνω από 37 χρόνια πορείας.

Πριν περίπου δύο μήνες εισήχθη στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, αφού είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι. Η είδηση του θανάτου της μαθεύτηκε μέσω των social media, έπειτα που δύο αγαπημένες της συνάδελφοι ηθοποιοί την αποχαιρέτησαν με μία σύντομη ανάρτηση.

Και επειδή με τους ρόλους της μας έκανε πάντα να γελάμε, επιλέξαμε 5 τηλεοπτικές στιγμές της, που αγαπήσαμε, για ένα διαφορετικό αντίο.

 

1. 



 

 

2. 



 

3. 



 

4. 



 



5. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ