Ο θεούλης Τραμπ έστησε τη θεία Ελισάβετ, που τον περίμενε για τσάι

Επί 15 λεπτά, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αυτής Μεγαλειότης, η Βασίλισσα της Αγγλίας, περίμενε τον Τραμπ κάτω από μια τέντα.

 


Η 92χρονη Ελίζαμπεθ Β, με παλτό, καπέλο και γάντια, στεκόταν κάτω από μια λευκή τέντα στο κάστρο του Ουίνσδορ και κοίταζε μάλιστα το ρολόι της γιατί κάποιος την είχε στήσει.

Ο εκνευρισμός της Βασίλισσας αποτυπώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο βίντεο που τη δείχνει ακριβώς να κοιτά δύο φορές το ρολόι της.

 


 

Κι αυτό δεν ήταν το μόνο πράγμα που ενόχλησε τους Βρετανούς κατά τη χθεσινή συνάντηση Τραμπ-Ελισάβετ για τσάι. Όταν τελικά ο πρόεδρος έφτασε δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο που θέλει τους επίσημους καλεσμένους της Βασίλισσας να κάνουν ελαφριά υπόκλιση και αρκέστηκε σε μια χειραψία. Ψιλά γράμματα θα σκεφτεί κανείς, αλλά για τους Βρετανούς κάτι τέτοιοι θεωρείται ένδειξη απρέπειας.

 

 

Η συνέχεια είχε μια ακόμη αμήχανη στιγμή καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος εκλήθη να συνοδεύσει την Βασίλισσα στην επιθεώρηση φρουράς. Η στιγμή που της γυρνά την πλάτη και αρχίζει να περπατά χωρίς να την περιμένει προκάλεσε ίσως και τα περισσότερα σχόλια στα social media.

 


Σχετικα

Έρχονται οι δημιουργοί του «La Casa de Papel» στην Κύπρο;

Από το 2021 θα έχουμε την ίδια ώρα χειμώνα – καλοκαίρι

Πού στη Λευκωσία ανοίγει νέο κατάστημα Caffè Nero;

Πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε ότι μπορείς να δεις τι συμβαίνει στη Νεκρή Ζώνη μέσω εικονικής πραγματικότητας;

Γιατί γέμισε σκουπίδια ολόκληρη η Κύπρος;

Μηνύουν Facebook και Youtube γιατί άφησαν να κυκλοφορεί για ώρες το βίντεο από την επίθεση στη Ν. Ζηλανδία