Εικόνες και βίντεο από τη δολοφονική επίθεση στην ελληνική συνοικία του Τορόντο

Όλα όσα κατέγραψαν οι κάμερες και όσοι βρέθηκαν στο σημείο.

 


Article featured image
Article featured image

Δύο νεκροί και 13 τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ένα μικρό κορίτσι, είναι ο απολογισμός από την ένοπλη επίθεση ένοπλου άντρα στην ελληνική συνοικία του Τορόντο στις 22:00 τοπική ώρα, 5 τα ξημερώματα ώρα Κύπρου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ακούστηκαν τουλάχιστον 25 πυροβολισμοί, με το δράστη της επίθεσης να υπολογίζεται ότι είναι γύρω στα 30, χωρίς όμως να έχουν δοθεί μέχρι στιγμής άλλα στοιχεία για την ταυτότητά του.

Ο ένοπλος άνδρας έπεσε λίγο αργότερα νεκρός από τα πυρά αστυνομικών και εξετάζονται οι λόγοι που τον οδήγησαν στην επίθεση.

Σύμφωνα με τον Τζέρεμι Κον, έναν Καναδό ρεπόρτερ που ήταν παρών στην επίθεση, ο ένοπλος άνδρας άρχισε να πυροβολεί αρχικά μέσα από τη βιτρίνα ενός εστιατορίου στην κεντρική λεωφόρο Ντάνφορντ. Στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας και πυροβολώντας αδιάκριτα, προτού πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών, αρκετά τετράγωνα παρακάτω.

Στο Twitter, η ενημέρωση και οι πληροφορίες τρέχουν συνεχώς, ενώ πολλές είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβηκαν από την ώρα της επίθεσης και από τα όσα διαδραματίστηκαν αργότερα.

 










ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ