Ξαναζωντανεύει η ελπίδα για τα δίδυμα κοριτσάκια –Τι αναφέρει ιδιωτικός ντεντέκτιβ

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας -στις 10:00 ακριβώς.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018- όπως τις είδε η CITY. 

Μια πληροφορία δίνει ελπίδες για τις δύο δίδυμες που εξακολουθούν να αγνοούνται

Χωρίς να υπάρχει ακόμη κάτι επιβεβαιωμένο και εξακριβωμένο και με τις δίδυμες εννιάχρονες αδελφές Σοφία και Βασιλική Φιλιποππούλου να εξακολουθούν να αγνοούνται, ένας ιδιωτικός ντεντέκτιβ δίνει μία ελπίδα ότι μπορεί και να είναι ακόμη ζωντανές.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ  ο επικεφαλής του Χαμόγελου, Κώστας Γιαννόπουλος, είπε μεταξύ άλλων αναφερόμενος στην ιστορία των δύο κοριτσιών: «Η ανάγκη των συγγενών που αγαπάνε και πονάνε είναι να είναι οι άνθρωποι τους κάπου, να κολυμπάνε ή να είναι κάπου αλλού. Εμείς δουλεύουμε θεσμικά εμείς είχαμε επαφές με το λιμενικό και μας είχαν πει από την αρχή ότι τα παιδιά δεν είχαν περάσει από την καταγραφή. Γιατί γινόταν καταγραφή. Δεν λέμε όμως τίποτα στους γονείς, περιμένοντας να δοθεί στους γονείς μια απάντηση ουσιαστική».

Αμέσως μετά στον αέρα βγήκε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος αναφερόμενος στη μαρτυρία μιας γυναίκας διατήρησε την ελπίδα ζωντανή για τις δίδυμες: «Είναι  γεγονός ότι είναι συγκεχυμένη κατάσταση, εμείς θέλουμε να μην σκεφτόμαστε το κακό σενάριο. Υπάρχει μια τελευταία πληροφορία η οποία ήταν από μια κυρία που ήταν στη θάλασσα και η οποία είπε ότι με μια παρέα υπήρχαν και δυο δίδυμα κοριτσάκια. Το έχει αναφέρει σε μια συνέντευξη. Δεν υπάρχουν, όμως, άλλα στοιχεία που να βοηθούν στις έρευνες. Εμείς θέλουμε να ελπίζουμε, από στάσης ζωής θέλω να είμαι αισιόδοξος».

 

Εγκληματική ενέργεια οι πυρκαγιές στην Αττική

Τουλάχιστον αυτό άφησαν να νοηθούν χθες, στη διάσκεψη τύπου, το αρμόδιο Υπουργείο και ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής. «Υπάρχουν στοιχεία σοβαρά που δείχνουν εγκληματική ενέργεια για την έναρξη των πυρκαγιών, δεν ξέρω τη στόχευση. Υπάρχουν όχι απλά ενδείξεις, αλλά στοιχεία σοβαρά που δείχνουν εγκληματική ενέργεια. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, στο αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής δεν πρέπει να πούμε τίποτα παραπάνω» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, στην έκτακτη συνέντευξη τύπου.

Image result for αττική πυρκαγιές εμπρεισμός

Έχουμε σοβαρές ενδείξεις για εγκληματικές ενέργειες που αφορούν σε εμπρησμό, συνέχισε ο κύριος Τόσκας.

 

Για συνεχή ενημέρωση στο Sigmalive.com

 

Απόψε η μεγαλύτερη έκλειψη σελήνης του αιώνα

Παράλληλα ο πλανήτης Άρης θα βρίσκεται στο πλησιέστερο σημείο με τη γη, ενώ και άλλοι πλανήτες θα είναι ορατοί. Νοουμένου ότι ο ουρανός θα είναι καθαρός από σύννεφα, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε μια μοναδική «παράσταση» με πρωταγωνιστές τη Σελήνη, και τους πλανήτες Άρη, Αφροδίτη, Δία και Κρόνο.

Image result for red moon

Συγκεκριμένα, η αποψινή πανσέληνος θα αρχίσει να αλλάζει χρώμα και να μετατρέπεται σε κόκκινο ή ματωμένο φεγγάρι, στη διάρκεια της μεγαλύτερης σε διάρκεια ολικής έκλειψης σελήνης του 21ου αιώνα. Παράλληλα, εδώ και μέρες στον ουρανό φαίνονται με γυμνό μάτι  τέσσερις πλανήτες, προσφέροντας ένα όμορφο θέαμα που θα ξανασυμβεί μετά από δέκα χρόνια. Μόλις δύσει ο ήλιος, λοιπόν, ας κοιτάξουμε ανατολικά για να θαυμάσουμε τον πολεμόχαρο Άρη, ο οποίος όσο νυχτώνει θα φανερώνει το βαθύ πορτοκαλί του χρώμα. Ορατή είναι και η λαμπερή Αφροδίτη, αλλά και ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, ο `θεός` αέριος Δίας, και ο πατέρας του ο Κρόνος με τους παγωμένους του δακτύλιους.

Σημειώνεται ότι ο Άρης, ο οποίος φιγουράρει τις τελευταίες ημέρες στην ειδησιογραφία λόγω της ανακοίνωσης για ανακάλυψη λίμνης στο υπέδαφός του, βρίσκεται αυτή την περίοδο στο πλησιέστερο του σημείο προς την Γη. Η επόμενη φορά που θα μας πλησιάσει τόσο κοντά θα είναι το 2033.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ