Ο ΔΗΣΥ κατέθεσε μισό εκατομμύριο στο Συνεργατισμό -Ιδού η απόδειξη

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας -στις 10:00 ακριβώς.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 



Μισό εκατομμύριο καταθέτει σήμερα ο Αβέρωφ στο Συνεργατισμό

Όχι από τα δικά του, αυτός άλλωστε δεν έχει σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες του, αλλά από τα χρήματα του ΔΗΣΥ.

Σε μία προσπάθεια να πείσει για την αξιοπιστία του οργανισμού και ότι δεν πάμε δεύτερη φορά σε 5 χρόνια για bankrun, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού δήλωσε χθες, Τρίτη 3 Ιουλίου, ότι σήμερα θα καταθέσει στο Συνεργατισμό 500 χιλιάδες ευρώ ως ένδειξη υποστήριξης, διαβεβαιώνοντας έμπρακτα τους πολίτες ότι οι καταθέσεις τους δεν κινδυνεύουν.

Όπως τόνισε, μάλιστα, στην ανακοίνωσή του το ποσό του μισού εκατομμυρίου είναι προϋπολογισμένο για τη μισθοδοσία και άλλα έξοδα του κόμματος μέχρι το τέλος του έτους.

 

Κόκκινο συναγερμό για πυρκαγιές από το Τμήμα Δασών και κίτρινο για καύσωνα από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία αναφορικά με τις υψηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν σήμερα. Η προειδοποίηση έχει ισχύ από τις 11.00 το πρωί της Τετάρτης μέχρι και τις 16.00 το απόγευμα.

Η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα στο εσωτερικό αναμένεται να αγγίξει τους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Από την άλλη, το Τμήμα Δασών με αφορμή τις επικρατούσες συνθήκες καύσωνα, τονίζει ότι ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιών είναι εξαιρετικά μεγάλος, γι’ αυτό και απευθύνει στο κοινό θερμότατη έκκληση για συνεργασία και  αποφυγή ενεργειών  και δραστηριοτήτων που πιθανό να προκαλέσουν πυρκαγιά.

Για άμεση αντίδραση και επέμβαση, το Τμήμα έχει αυξήσει την ετοιμότητά του σε επίπεδα «ΚΟΚΚΙΝΟΥ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ».

 



Στα πέναλτι το πήρε η Αγγλία

Σε έναν αγώνα που μπορεί να μην είχε ιδιαίτερες εκπλήξεις, είχε όμως διάρκεια, η Γηραιά Αλβιώνα κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση στους 8 του Μουντιάλ σε βάρος της Κολομβίας στα πέναλτι με 4-3.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση έληξε ισόπαλη 1-1, με το γκολ από τα 11 μέτρα του Χάρι Κέιν στο 57ο λεπτό και την κεφαλιά του Γέρι Μίνα στο τρίτο από τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων. Τα «τρία λιοντάρια» θα παίξουν για μια θέση στα ημιτελικά με τη Σουηδία στις 7 Ιουλίου (17:00), στη Σαμάρα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ