Ο Φέγγαρος φέτος θα έχει ως φόντο τη Μεσόγειο

Ένα από τα πιο μεγάλα και συναρπαστικά φεστιβάλ της Κύπρου, για 8η συνεχή χρονιά, με αναβαθμισμένο line up και σε ολοκαίνουργιο location.

 


Article featured image
Article featured image

Σημαντικοί διεθνείς καλλιτέχνες και μπάντες θα ανεβούν στις σκηνές του Φέγγαρου, συμπεριλαμβάνοντας για πρώτη φορά την Κύπρο στις ευρωπαϊκές τους περιοδείες.

Το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ ισορροπεί τις επιλογές του μεταξύ παγκοσμίως καταξιωμένων καλλιτεχνών, όπως η Joan As Police Woman από την Νέα Υόρκη, οι TootΑrd από τα Υψώματα Γκολάν, οι Deerhoof από το Σαν Φρανσίσκο και ανερχόμενων ταλέντων όπως η νοτιο-αφρικανή Alice Phoebe Lou (κεντρική φωτογραφία) και οι βερολινέζοι Tau.

 Soccer96

 

Παράλληλα, επιλέγει τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα της σύγχρονης σκηνής της Ελλάδας, αφού φέτος θα φιλοξενήσει, ανάμεσα σε άλλους τους Σtella, Nέγρος του Μοριά και Bazooka, ενώ όπως και κάθε χρόνο θα παρουσιάσει τα καλύτερα και πιο ενεργά κυπριακά συγκροτήματα. 

Δίπλα στη θάλασσα, στις σκηνές Field και Playground του Φέγγαρου, θα εμφανιστούν συνολικά 22 σχήματα και DJ.

Από την Πέμπτη 2 μέχρι και το Σάββατο 4 Αυγούστου, Δημοσιογραφικό Χωριό, Περβόλια, €21.50 μονοήμερο, €37.50 τριήμερο (προπώληση) και €25 μονοήμερο, €45 τριήμερο (στην είσοδο). Εισιτήρια/πληροφορίες: www.fengaros.com

 TAU


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ