Φωτογράφισαν ζευγάρι να κάνει σεξ (μεσημέρι) πάνω στην πεζόγεφυρα του ΓΣΟ στη Λεμεσό

Προσοχή το περιεχόμενο είναι καυτό.

 


Article featured image
Article featured image

Δεν εννοούμαι, βέβαια, μόνο τη δημόσια σεξουαλική πράξη, αλλά και την ώρα που επέλεξαν αφού βάσει των πληροφοριών επιδόθηκαν σε συνουσία ντάλα μεσημέρι, την ώρα που η θερμοκρασία χτυπούσε 40άρια και το μπετόν κάτω άχνιζε από τον καύσωνα.

Ωστόσο, αυτοί ασυγκράτητοι προχώρησαν κανονικά, χωρίς να τους νοιάζει ούτε ο καύσωνας ούτε και ο δημόσιος χώρος που βρισκόντουσαν.

Τη φωτογραφία δημοσίευσε στο Facebook ο δημοσιογράφος Σάκης Στυλιανού στο γκρούπ Εφημερίδα Λεμεσός, με την απορία εάν το γεγονός είναι πραγματικό ή πρόκειται για photoshop.

Όπως αναφέρει, το περιστατικό –το οποίο έγινε σήμερα σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη- κατέγραψε άτομο που είχε οπτική επαφή με το σημείο και ακολούθως έστειλε τη φωτογραφία στον αρχισυντάκτη της «Εφημερίδας Λεμεσός» Σάκη Στυλιανού.

 

 one or more people and outdoor



Η CITY επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, η οποία ήταν μεν ενήμερη για τη φωτογραφία και το περιστατικό που απεικονίζει, ωστόσο δεν είχε κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει το γεγονός.

Εν αναμονή, λοιπόν, επίσημης ενημέρωσης από την Αστυνομία, κοινοποιούμε τη φωτογραφία ούτως ώστε εάν υπάρχει κάποιος μάρτυρας που έτυχε να δει το περιστατικό την ώρα που συνέβαινε, να βοηθήσει στη λύση του μυστηρίου.

 



Να αναφέρουμε ότι η συνουσία σε δημόσιο χώρο είναι παράνομη, καθώς σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο περί Ποινικού Κώδικα Νόμος (ΚΕΦ.154), όποιος/α διενεργεί δημόσια άσεμνη πράξη, είναι ένοχος πλημμελήματος και υπόκειται σε φυλάκιση δύο χρόνων, ενώ όποιος/α σε δημόσιο τόπο προβάλλει κάποιο ανήθικο θέαμα ή παράσταση, είναι ένοχος ποινικού αδικήματος και υπόκειται σε χρηματική ποινή που δεν υπερβαίνει τις χίλιες πεντακόσιες λίρες ή σε φυλάκιση που δεν υπερβαίνει τα δύο χρόνια ή και στις δύο αυτές ποινές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ